Malossi Multivariator Hebo NG Polini Speed Control Jaki wybrać ? wypowiedzcie się : :arrow: Ile daćna v-max ? :arrow: o ile spadły obroty :arrow: o ile spadło spalanie :arrow: który polecacie ?
Polecam Malossi Multivar. Ze względu na to że sam go miałem i byłem bardzo zadowolony. Również wśród grona ludzi tuningujących skutery ten wariator jest na czołowej pozycji. Mógłbyś się zastanowić jeszcze nad Polini Super Speed, słyszałem że nawet lepszy w osiągach niż Malossi. Sam go będę teraz testować. A co do pytania o v-max itp, to powiem, że na każdy skuter inaczej dziala wariator i inne osiągi daje.
Bettella Varimax jak masz dużo kasy ;] Hebo jest ciężko wyregulować, sam go mam. Polini rzadko daje zadowalające osiągi, chociaż kumpel miał w seryjnej f15 to latać lepiej niż Speedfight 100cc, ale nie wiem jak z vmaxem. ;] Malossi wydaje mi się najlepsze. Podobno daje najwięcej vmaxa i łatwo go zestroić. Sam go miałem zamówić ale nigdzie nie mieli więc wziałem Hebo.
i się piep***sz teraz z tym wariem.. sracje regulacje:P no ale jak betelle kupisz to będzie lepiej. A z tej listy wziąłbym Malossi multiwara albo Poliniego.sunny15 napisał:
Sam go miałem zamówić ale nigdzie nie mieli więc wziałem Hebo.
Jest jeszcze Malossi MHR ale do tego tuna wystarczy ci któryś z tych trzech. Hebo jest do dupy - ledwo frez pasował i musiałem je młotkiem na wał wbijać ;/ Ja bym na twoim miejscu brać Multivara albo Bettellę, nie wiem ile masz kasy i jaki skuter. W przypadku Bettelli efekt murowany.
Sunny to patrz przy jego profilu
ksywa"AeroxMa" no więc już wiemy że aerox(a) ma;p. Zresztą jest napisane ze ma roxa. (Sunny idz do roboty a nie siędzisz na necie :mrgreen: ) Ja miałem w f15 i mi bardzo fajnie latać nawet na seryjnym wydechu. Tzn poliniego miałem ![]()
No przecież o tym napisałem deklu
sunny15 napisał:
kumpel miał w seryjnej f15 to latać lepiej niż Speedfight 100cc, ale nie wiem jak z vmaxem
Ja mam Hebo NG i nie narzekam, chociaż Malossi się bardziej sprawdził w seryjnym skucie. ZAMYKAM temat, za dużo spamujecie.