Wariator NARAKU

Do hurricana chcę kupić wariator naraku [KLIK] . Dodatkowo do sprzęgła myślę żeby dokupić niebieskie małe sprężynki (hebo). Co myślicie o tym zestawie, co mam w nim zmienić, co dołożyć?
Skuter seria!

Pozdro

naraku niby robi produkty wysokiej jakości ale ja tam przekonany nie jestem :frowning:

moim zdaniem naraku to dobra firma :stuck_out_tongue:

naraku robi dobre części jak na chińskie 4t :stuck_out_tongue:

Do keewaya najlepszym wario jest tecnomoto z tego co mi wiadomo, ale ponoć trudno je wyregulować.

Jak chcesz tanie i dobre wario to kup bgm supertune ze skutercentrum. Naprawde polecam http://www.skutercentrum.pl/product_info.php?cPath=8_108_140&products_id=2926

Corey ten tecnomoto fajny ale właśnie ciężko wyregulować i nie mogę go znaleźć.

Co do tego bgm to też bardzo dajny wario. Na jakich rolkach jeździsz (tych co były w zestawie czy jakieś inne)? I tą spręzynę centralną muszę włożyć od razu czy dopiero jak wymienie komin?

Ja mam rolki 4g,co do sprezyny to niewiem musisz porostu sprawdzić jak będzie jezdzil na seryjnej.

no to teraz mam problem :slight_smile: nie wiem który wybrać. Obydwa są praktycznie takie same :stuck_out_tongue: Napewno dokupie do nich niebieskie rolki hebo. A ta centralna (jak bym wybrał bgm) to na razie nie dawał bym jej bo jak patrzyłem kolor żółty tej samej firmu to +50% a ja pewnie bede potrzebować max +20%. Zeby mi się pasek nie urwal :smiley: Na skuterdoktor napisali mi że na razie nie mają na stanie (naraku), więc znowu kilka punktów dla bgm XD

Jeszcze pomysle :slight_smile:

Kupuj bgm, naraku produkuje dobre części ale do 4t

no już jestem prawie pewny ale w komentarzach znalazlem cos takiego:

“Warator super!!! V-max zwiekszył się o 10km/h i jest duzo lepsze przyspiesznie. Tylko tzreba sobie zeszlifowc wypustkę w przceiwnym razie v-max poprawi się tylko trochę”

O co chodzi z tą wypustką???

Akurat to moj komentarz. Do waria jest tak jakby doczepiony pierscien który trzeba spiłować, akurat mam fote i widac na zdjeciu go :stuck_out_tongue:

acha ok spoko. Nie powinno być z tym problemów :stuck_out_tongue: thx