Siema mam pytanie związku z wariatorem i tłumikiem.Mam yamahę co ma silnik 80-tke jedzie teraz 120km/h jak myślicie ile da mi nowy wariator (tutaj link do niego) http://www.allegro.pl/item401548087_wariator_malossi_2000_do_minarelli.html I jeszcze chce kupić tłumik leo vince TT i tez ile może dać mi v-maxa. Wypowiadajcie się z góry thx ![]()
No to ładnie 80 cc i 120 km/h ja będę zakładał do mojego chińczyka to różnica “troszkę” będzie między prędkościami xD wariator da Ci raczej większa siłę, dynamikę i start a tłumika v-max maksymalnie podniesie Ci o 5-15 km/h Leo Vince to porządna marka.
Jacobek czy LeoVince to porządna marka hmm też tak myślałem miałem sobie kupić LeoVince ZX (radzić bym ci ten kupić niż TT ładniejszy
) ale gdy w testach zobaczyłem Laser x-pro wypadł lepiej !!! Więc ja bym nie kupował LeoVince wolał bym dołożyć troszkę kaski i kupić wydech lepszy, a lepiej kupić coś dobrego bo to nie kosztuje 5zł :mrgreen:
Lepiej na tłumiku nie oszczędzać powinno się trochę dłużej poczekać dozbierać kasy i kupić coś lepszego ![]()
Leovince to porzłdna marka ale nie raczej do pierdziawek w Wyższych pojemnościach ich wydechy są bdb.