Uniwersalny tłumnik ??

Witam! Jakies 2 miechy temu kupiłem sobie Zumico Eos, jest to fajny wygodny skuterek, ale chce zeby jechal więcej niz te marne 45km/h…:expressionless: wiem tyle ze najpierw trzeba go rozblokowac wiecie moze ile cos takiego kosztuje??? I druga sprawa chcą kupić tąumnik to Eos’a ale nigdzie nie ma tego Zumico w sklepach z cześciami… Jaki polecacie??? Jakis uniwersalną(jeżeli jest takie cos:P) bowiem zalezy mi na przyspieszeniuuuu… Pozdrawiam!!!

Kup se wariator jak zalezy ci na przyspieszeniu :stuck_out_tongue: a zeby go odblokowac zaprowadz go do serwisu… zrobia ci za 50 dyszek :slight_smile:

Po 1 to nie tlumnik tylko tłumik po 2 najpierw go odblokuj po 3 to 2t czy 4tą?Jesli 4t to nie warto kupowac komina!

to jest 2t sorki za literówki :stuck_out_tongue: a wracając do przyspieszenia tłumik da więcej niż wariator ??? :stuck_out_tongue:

tłumik ro ok300zł + zeczy do regulacji ok.100zł wiec masz juz 400zł (osobiście bym wolaż tłumik lepszy dźwięk i wygląd) a co to jest odblokowałskuter jak wymieniasz komin to ci tylko blokada na wario zostaje

niekoniecznie może miećblokady na tłumiku i na wario może mieć jeszcze jedną gdzie indziej… I wam od razu mówił podstawą tuningu w 2T jest KOMIN! a później wario sprzęgło itp. PzDR

aha ale mi się wydaje ze podstawa jest rozblokowanie skutera :stuck_out_tongue: bo jak na razie to max 45 km/hi zaczyna słabnąć:( a jaki mi tąumnik polecicie??? o co biega z tą regulacja za 100 zł?? bo nie rozumiem (sorki ale ja zielony jestem)

roki, sprężynki, sprężyna centralna

Poco ci inny tlumnik? Nie lepiej kupić caly wdech :573:… Ludzie, zwroccie uwage tez na to o czym wy piszecie… Najpierw go rozblokuj a pozniej się zastanawiaj czy warto cos przy nim wicej robic? Skoro kupiles skuter do ktorego ciężko dostac części to chyba raczej nie warto go tuningowac…

wiesz z tego co ja się orientowałem to jest kilka takich samych skuterów pod inna marka i nazwa a tak to reszta to samo. Także może były by części , muszę tez wziąćc pod uwage ze marka zumico jest niedawno na Polskim rynku ,poczekam i zobacze czy będą części :slight_smile: