Tuning

Powiedziałam, ale on jest głupi. ,Megabet" to jest w Warszawie szwoleżerów 59, a poznań jest bliżej szczecina niż warszawa.

niech mu kolega pomoże co zna się coś na tym. Zaoszczędzi kasy i będzie miał satysfakcje a później przy 110km/h będzie auto wyprzedzał :sunglasses:

niunia napisał:

a wyregulowali gaźnik i coś jeszcze mi w coolbike

To nie moze on tez tam oddac ?? :/ Nie rozumiem... Szczecin duze miasto to w serwisach mozesz przebierac sobie...

ja wiem, ale on się boi i chce by mu jakaś dobra firma zamontowała, ja mu mówiłam o coolbike, a on nie i kazał mi napisać na forum. Powiem mu ze jest debilem i tyle, ok.

Jeśli chce aby mu to dobrze zrobili to niech jedzie do Mielocha i już… :wink:

ok

niunia napisał:

A koleś powiedział ze nawet do Niemiec pojedzie by mu to dobrze złożyli

K**wa jak piszesz, że do Niemczech nawet pojedzie to co piepszysz że za daleko !!
Ciesz się, że ci dałem przykład dobrej firmy która Naprawia i Tuninguje !

ehehe tylko że on mieszka w Szczecinie więc do Niemiec ma bliżej niż np do Warszawy…

kuźw… nie no jak chce żeby miał tak dobrze i wgl to niech wyśle do tego mielocha albo jedzie do niemiec do scooter-attack.
jak za daleko to niech silnik wyciągnie i wyśle kurierem w mielochu jakoś już poradzą i kur… temat do zamknięcia.

to jest idiota powiedz mu to jak chce płacić tyle za wyregulowanie niech idzie lepiej do coolbike i już, a po co taki temat założyłaś to było głupie

temat do zamknięcia