Witam wszystkich! Mam pytanie mianowicie mam skuter TGB akros tec, kupiłem do niego sportowy tłumik tecnigas next r i założyłem lżejsze rolki na wario(chyba 4,5g). I moje pytanie brzmi nastęoująco: chce dokupić do skutera sprzęgło i wariator(może jeszcze coś). Niestety nie wiem z jakiej firmy i jaki model tych części dokupić ażeby skuter był dosyć mocny na starcie a zarazem dosyć szybki. Bardzo proszę o pomoc
najlepsze będzie wszystko seryjne:P:P i silnik się nietyra
waalnij se malossi speed control a sprzęgło to nie wiem
wrona napisał:
waalnij se malossi speed control a sprzęgło to nie wiem
a jest coś takiego? xD raczej Polini Speed Control ;) tylko jest to do kitu wario =/ kup sobie Malossi Multivar 2000 a sprzęgło Polini 2G evo II i na pewno będziesz zadowolony =)
nom ale jak wyminiasz sprzeglo zalorzmy te 2g evolution to dochodza dodatkowe koszty: dzwon sprzegla albo polini za 150 albo stage 6 za 170 + części do regulacji to jakis nastepne 100zl ;]
albo Malossi taki jak ja mam ;] no ale części do regulacji nie są obowiązkowe =Pp
Lepiej kupić raz… A porządnie! nie warto kupować gówna!!!
A co powiedzieli byście na taki zestawik: sprzęgło RMS Racing PRO wariator PSC(polini speed control) i do tego pasek kevlarowy ariete. Gdyby mi jeszcze straczylko kasy to może jakiś dzwon sprzęgła -zastanawiam się nad nim.
Mógłby mi ktoś pomóc???
[ Dodano: 2008-11-17, 19:16 ]
dzięki że odpisujecie :-x :-? :-/ :lol: :mrgreen: :-o