Tuning Routera Bassy.

Witam, czy dałoby się włożyć karoserie ze ścigacza do tego chinola po paru przeróbkach? Drugie pytanie - Jakie jeszcze są blokady oprócz tej śruby z gaźnika?

Pewnie wydech

nie rób tego sam

blokady to zdemjmią ci w serwisie za 100 zł

teoretycznie tak ale jak chce kupować następnego chinczyka .zależy jak się na tym zna

Ja mojego rometa serwisowałem gdzieś 3 razy byłem w serwisie zapłaciłem za to 350zł.
Ale padła mi lampa przednia , później lampa tylna to już koszt jest około 150zł, 3-4 czujniki mi poszły to już gdzieś 100zł, a jak miał przebieg gdzieś 300km zatarł mi sięcąły silnik, tłok,cylek,wał wszystko do wymiany to już jest koszt 400-600zł i moge powiedizeć że miałem gdzieś w naprawach 1000zł gdie na to straciłem 350zł i wy mówicie żęby nie serwisować.

NO TO SŁABO

martin1996a napisał.Ja mojego rometa serwisowałem gdzieś 3 razy byłem w serwisie zapłaciłem za to 350zł.
Ale padła mi lampa przednia , później lampa tylna to już koszt jest około 150zł, 3-4 czujniki mi poszły to już gdzieś 100zł, a jak miał przebieg gdzieś 300km zatarł mi sięcąły silnik, tłok,cylek,wał wszystko do wymiany to już jest koszt 400-600zł i moge powiedizeć że miałem gdzieś w naprawach 1000zł gdie na to straciłem 350zł i wy mówicie żeby nie serwisować

to co to był za romet

Bo raz na kilkanaście skuterów trafia się jeden złomowaty

i z tym się zgodzę