Mam taki problem. Mam 3 tys i nie wiem co lepsze na stunt psa…
1. Opcja to kupno dirt bike 125ccm ale to jest 4-suw i nie wiem czy da się tym stuncic… Zostanie mi kolo 1 tys na np. ewentualne naprawy…
2. Opcja to kupno zipa stara buda od kumpla za 1 tys zl i tuningowanie go. Na częściach:
-Cylek airsal 70ccm t6 racing
-Lozyska walu s6
-Wydech tecnigas rs II
-gaźnik arrache 21mm
-air box
Prosze wasze opinie co lepiej.
Jeszcze jest opcja kupienia Pocketa ale nie wiem czy na nim da się stuncic
Zip i tuning. Chyba że wolisz biegówy, ale ta 4t to nie wiem czy by dobrze rwała na kolo… a ten pocket to odpada do stuntu chyba ze masz 120cm wzrostu :lol:
lepiej zipa ale nie te części
lepiej malossi albo polini sporta 70
i wydech inny bo RS jest strasznie dlugi i będzie go latwo rozwalic…
ale widzialem na necie duzo fot jak ludzi po 170-180ccm wzrostu stuncili na pocketach… Podobno bardzo latwo się wheeli i stoppie nauczyc… I tak chyba jednak zip odpadnie i między pocketem a dirtem bede bral pod uwage… Dirt ma 125ccm 4t 4 biegi i 60kg masy wlasnej…
Dirta bierz. Zobacz na yt jak to nieźle lata
ale 125ccm da rade?? a i tak na oko cylinder na miesiąc starczy ?? Zakladajac ze ciagle stunt… I jakos tam podniesc moc się daż
Cylek starczy.
A mi się wydaje ze to nie da rady na kolo pujsc 4t do tego chinskie…
jeździłem na takim i to całkiem mocne jest i małe to do stuntu styknie
mój kumpel kupił sobie to jako pierwszą biegówkę i jak jechał (pierwszy raz) i zmieńił z 1 na 2 (bez sprzęgła, bo jest niedoświadczony xD) to go na koło wyrwało no i trochę przejechał
ja bym brał tego dirta bo da sobie tym postuntować bo kolega ma i ma to trochę mocy a na nim jak masz nawet z 170 to możesz sobie nim pojeździć bo wcale on nie jest aż tak mały jak ten mini cross 50
No to ja się podlacze do tematu… Bd chcial zipa kupić za kilkaset zl do stuntu i jaki tuning polecacie do 1500-1800zl… Najlepiej cyl gaznior wydech lub na cos co jeszcze starczy;] czekam na odp ;]