Tuning Matrix

Witam Zastanawiam się nad tuningiem mojego keewaya matrixa gotowka ktora dysponuje to 2500zł mam juz wydech tecnigas70 oraz wario hebo ng Podajcie mi wady i zalety tuningu na poziomie race i for race Pomocy potrzebuje w doborze cylka W klasie race mysle nad : stage6 racing 70 Malossi mhr 70 FOR RACE Cylinder Metrakit SP Series 70cc HEBO MANSTON Cylinder Polini For Race 70cc stage6 sport pro Co byscie wybrali? oczywiscie wymieniam wal , sprzeglo , dzwon , kruciec, gaźnik,lozyska

jeśli zalezy ci na mocy to wes albo stage6 racin lub malossi mhr a jak na zwotnosci to polini for race 3

Zalezy mi na tym i na tym mieloch pisze ze dysponuje częściami takimi jak tlok do cylka stage6 racing ale ja tam ich nie wiedze tak ze nie wiem jak jest z tymi częściami bo tlok należy w klasie racing wymieniłeś po ok 600km tak ?? gdzie mog e dostac np taki tlok ??

po 600km to się w EVO wymianie a nie w racingu :roll:

czyli sprawa jest prosta klasa racing i stage6 racing no chyba ze macie jakieś inne propozycje cylka do racing ??

Tak żeby nie zakładasz nowego tematu: ile przy normalnej eksploatacji (bez stuntu, palenia gumy itd.) wytrzyma cylinder żeliwny klasy race, a ile klasy sport ?

race i 4race to to samo ? weź cylinder hebo manston replica i będzie siii :slight_smile: ALBO MHR REPLICE ona midrace do tego wydechu cudo :slight_smile: