Tuning Kymco Agility 4T - pomocy.

Witam posiadam Kymco Agility 50cc 4T z 2006r. moje zmiany w nim to :wariator top rancig, sprężynki sprzęgła top rancing czerwone i centralna zielona. Mam na wydanie 1000 zl. Moje plany to Cylinder Naraku 72ccm czy lepiej Airsal 80ccm, Sprzęgło sportowe Naraku Black, dzwon sprzęgła NARAKU R-Vent, dysza 90 i filtr stożkowy oczywiście gąbka. Proszę o POMOC. Czy lepiej pozostać przy swoim??

Bierz airsala! :D sam go mam i polecam :D Urywa dupe :D

Czytałem że do naraku 72ccm nie trzeba wymieniać głowicy czy do airsal 80ccm też sie to tyczy czy konieczna wymiana ?

Jedni piszą że nie trzeba wymieniać, Ale chyba nie mieli doczynienia z airsalem. Kolega założył seryjna głowice i po cylindrze. Do airsala jak i naraku kup głowice na wszelki wypadek. Bierz airsala :D Nawet nie mysl nad naraku.

airsal kosztuje 3 stówy , ja miałem cylinder 85cc(tłok 51mm) WMmotor z głowicą i dysza 95 całość niecałe 200 a mocy więcej niż na airsalu. naraku 72 daje nieco lepsze przyspieszenie

Mam prośbę jak byście mogli dać mi cynk na jakieś dobre części czy pozostać przy swoim co wypisałem ?

OO panowie i panie prośba jeszcze gdzie mogą być blokady w agilitce:D