Oto mój skuter: http://www.bronowice-skutery.com/?p=productsMore&iProduct=17&sName=skuter-ventus-prymus-50&PHPSESSID=b3ced0d876cc24952abcf818c56abf79
SERYJNY CHINOL!!!
Mam pytanie: czy warto go tuningowac?? a jeśli tak to co dokładnie wymienic??
Je?dzł nim trzy miechy i jak na razie sprawuje się dobrze, jego v-max to ok. 70-80km/h.
Chciałbym aby po tuningu wyciągać mi co najmniej 120km/h.
DORADZCIE!!!
Nie oplaca się go tuningowac
CZEMU???
120km/h to predzej się obudzisz caly spocony z ręki w gaciach :lol: max 75 realne z niego wycisniesz
75 TO TERAZ LECI!!!
Ale chyba licznikowe. W rzeczywistości to dużo mniej :-?
sprzedaj go (póki jeszcze możesz), kup markowa uzywkę i ja tuninguj
Sprawdzażem. Jechażem obok samochodu brachola i mówił że wyciąga 75!!!
No tak chyba z przepasci jedzi te 75 :lol:
z żaglem i z tornadem, żaden chinol nie pojedzie seryjny 75, nie uwierzy póki się nie przejadł z GPS. A co do tuningu nie opłaca się bo to 4T
Tuninguj go… Czemu się nie oplacaż Jak masz duzo kasy wszystko można… jeśli chcesz zmień cylinder na wiekszy ale przy tym polowe jednostki ukladu napedowego bo ci seryjne części nie wytrzymaja… moduł, wariator, sprzęgło, pasek itp… I jak juz będziesz kupowac części to tylko NARAKU. Pozdro… aha i watpie ze ktos odkupi od ciebie taki chiński shit…
Nie opłaca się :S Dla mnie do tuningu to silnik minarelli na pewno lepszy niż w speedfigh’cie :S
Sprzedaj kup 2T i sobie tuninguj.
No co ty por?wnujesz silnik z roxa (minareli) do silnika peugetowskiego mają całkiem inna konstrukcje minarelka ma cylinder le??cy a peugeot stojący.
Co do v-max to kumpel też ma taki wynalaze z carfoura za 2 kafle i leci mu 70 mierzone apk? rs 2007r.
kiedyś słyszałem że moją one większe cylindry montowane seryjnie
TO H*J BEDE JEDZIC TYM CO MAM. I DZIEKI ZA ODP!!
A MARIAN JAK CHCESZ TO DALBYM CI SIE PRZEJECHAC!!!
Ja też chce ja też chce !
Jest możliwe że jedzie 70 …
Większości chińczyków ( przynajmniej te z biegami ) wyciąga 70 po odblokowaniu …
Każdy chwali to co ma ja ma mRometa 727 downtown i jako tak ojestm zadowolny tylko ma słabe przyśpieszenie i powli się rozpędza ale ma wszystki blokady jeszcze
i może ze wszystkimi blokadami wyciąga 70km/h?
Pewno jest to że chiniole 4T jeżdżązgodznie z warunkami pogodowymi xD jak dobry wiatr to i 75 lecę xD
maciekkolo napisał:
i może ze wszystkimi blokadami wyciąga 70km/h?
Ja mówię że po ściągnięciu blokad ... Nie wiem jak tam u autora tematu :P
Golec92 napisał:
Pewno jest to że chiniole 4T jeżdżązgodznie z warunkami pogodowymi xD jak dobry wiatr to i 75 lecę xD
I jeszcze z przepażci to wtedy nawet do 80 docięgają ; )
A tak na serio:
Miałem chinola ( niestety ) i miałem 2 blokady jeszcze to leciał 60 ... wystarczy? lekki spadzik i się kulaż do tych 80 ...