Czy tuleja wachacza silnika może mieć luz widoczny na filmie. Czy kwalifikuje się do wymiany. Jaka procedura wymiany, czy trzeba coś nabijać. Czy silnik musi być wyjety całkowicie z ram ?
Film http://www.youtube.com/watch?v=hucMvTfRQ-o
jahooo2244 napisał:
Czy tuleja wachacza silnika może mieć luz widoczny na filmie.
tak
jahooo2244 napisał:
Czy kwalifikuje się do wymiany
tak
jahooo2244 napisał:
Jaka procedura wymiany, czy trzeba coś nabijać. Czy silnik musi być wyjety całkowicie z ram ?
jeśli wymieniałeś elementy gumowe w samochodzie w zawieszeniu tu wygląda to podobnie :)
Czyli na pierwsze pytanie odpowiedz powinna brzmieć nie nie moze mieć luzu bo kwalifikuje się do wymiany . A co do samej wymiany przerabiał ktoś
No chłopie, na logikę…
Tył Ci nie ucieka na zakrętach??
Przecież takie coś to już czuć…
Zaczął uciekać i właśnie się zainteresowałem tą tuleja jak widac nie bez powodu. Więc decyja jest wymiana ale nadal pytam o procedure wymiany jak wyżej
wyjmujesz zabezpieczenie i ją wyciągasz a może spróbuj dokręcić tą śrubę bo mi o wygląda jakby było niedokręcone:)
ale jak chodzi na boki, to chyba nie od dokręcania…
jacob555 napisał:
ale jak chodzi na boki, to chyba nie od dokręcania...
Jak nie dokręcisz to będzie chodzić na boki...
A tam na filmie to albo mam coś z oczami albo między tą śrubą a tą gumą był jakiś luz. spróbować dokręcić nie zaszkodzi.
eee tam niedokrecona :D:D kiedyś po 3 razie wkladania silnika z pospiechu nie zakrecilem tej tuleji w ogóle … skaplem się po 2 tygodniach ^^ nic nie uciekalo … ta guma jest do wymiany i tyle … ;p proste pytanie prosta odpowiedz … zreszta powiedzieli ci juz wyzej
Dokładnie bo dokręcenia nie ma możliwości