Traffico - czy to dobry wybór?

Czy skuter w/w jest dobry? Bedzie to moj pierwszy sqter.Wady i zalety?

http://www.skuterowo.com/kup-2-marchewki-skuter-gratis/

Radeqq, a czy nie przyjmujesz do wiadomości ofert skuterów używanych? Zaproponowałem Ci dwa porządne skutery, jeden nawet dobrze utrzymany, a Ty tu znowu wyjeżdżasz z chińskim shitem.

Ale to bedzie dopiero moj pierwszy skuter i lepszego mi nie potrzeba.A w realu jest promocja z 1800zl na 1000zl.

Nowy skuter za tysiaka? Bez urazy i wyśmiewania się - ale co to jest? Czy nie lepiej kupić lepszej marki używke?

Stary, razem do skutera dorzucają dobre ubezpieczenie NNW?
Bo za skuter za 1 tyś. zł to nie może być nic bezpiecznego!

Nie zdziwił bym się jak podczas jazdy skuter będzie gubił śrubki.Taki rabat jest dla mnie podejrzany.

Radeqq, tu nie chodzi o to, że on nie jest szybki, wygodny czy co Ty tam widzisz w pojęciu "lepszy", tylko o to, że on Ci się może zaraz zepsuć. Pomyśl, kupujesz swój pierwszy skuter, jeździsz nim parę dni z bananem na twarzy, w końcu go odstawiasz, na następny dzień znowu chcesz pojeździć, idziesz po niego, a tu się okazuje, że nie pali. Więc powiedz mi, nie lepiej jest kupić używany, ale markowy skuter, na którym pojeździsz jeszcze długo, niż nowe, chińskie gówno, które Ci się za parę dni zepsuje?

Poza tym, z tego co pamiętam, to na s.net były już tematy, w których ludzie pisali, że w tego typu skuterach odpadało koło, albo łamała się rama podczas jazdy, więc jak widzisz takie skutery nie są bezpieczne i możesz się przy nich nieźle poturbować.

Skuter z Reala...

Po co mu to tlumaczyc :P młody tak czy siak zrobi swoje .
Napalony jest, to widać .

Patrykk wrote:

młody

i...

glupi

Nie spodziewałem się tak daleko idącej samokrytyki ;D

Nie ma to jak samokrytyka :lol:

Radeqq wrote:

glupi

Tobie nie powinni sprzedawać nawet tego skutera.K..wa robisz sobie jaja z chłopaków z tego forum,a oni naprawdę starają się pomóc komuś kto jest w potrzebie i znają się na tym.

Juz pozartowac nie mozna :( weee..

Pytałeś o blokady - są dwie opcje:

Zawirowacz spalin na tłumiku + blokada na wariatorze

albo

Wariator + zablokowane CDI

Dziekuje Leszku.

Ja powiem wprost- NIE KUPUJ TEGO!

koniec tematu