Witam zna może ktoś Torq Rimo 125 5 biegowy jak go można odblokować ?
Jeśli to 125cmm to mało prawdopodobne, że jest zablokowany. Jeśli uważasz, że jedzie za wolno/mułowaty/zle przyspiesza itp. to może być wina zębatki z tyłu, oporu w wydechu, niewyregulowanego gaznika, albo poprostu silnik jest słaby.
chyba nie to co ty piszesz czytałem trochę i wiem ze jest zablokowany a nie silnik , co do przyspieszenia to ma takie jak na 125 przystało byc moze wydech ale nie jestem przekonany bo to raczej daje ale nie dużą różnice wyciąga tylko 70 km a powinien bynajmniej około 110 /120 km ona zaledwie jest dotarty ok to tyle pustelnig
to jest to samo co romet Zetka najpszykład.
wiec zapewne moduł (chyba że ci się kręci do 11000), guma pod gaznikiem zmniejszajaca przelot i pewnie przytkany wydech
Wombat..... nie mi się nie kręci 11000/ tylko 7 000 a moduł to nie wiem bo nic nie ma na netcie o tym motoru ,a co do gumy to sprawdzę jak mi sie uda to napiszę o tym dzięki :) pozdro
o tym motoru jest dużo bo to taki sam motoru jak w innych chinolowatych produktach. Masz symbol silnika na bloku silnika. O module już wiesz że na 100%. Reszta do sprawdzenia
Wombat wymieniłem moduł gumę i dawkę paliwa zwiększyłem i dalej to samo teraz będę patrzył zębatki nie wiem czy coś to da Pozdro
tak kompletnie nic się nie zmieniło?
Nie boisz sie jechac tym wiecej niz 70kmh? :ooo
widocznie się nie boi.
a ty masz jakąś chińską fobie?
Mam niestety :(
tak, to widać. i bez sensu dajesz jej upust bo kompletnie nic to nie wnosi, nikomu nie pomaga a ty - tak jak ostatnio - wychodzisz na prostaka.
Zawsze nim bylem ;-(
każdy jest jakiś. tyle że prowokujesz nie do rozmowy a do pyskówki
Taki juz jestem :-/
No to nad sobą popracuj, warto :-)
Nie wydaje mi się :-)
OK, tylko się nie dziw, że jak się odezwiesz jak burak, to nie będą z tobą chcieli zwykli, sympatyczni ludzie gadać.
Masz tu w ciągu kilku dni już drugi taki wjazd, że żal czytać.
Moze ruscy hakerzy wbili mi sie na konto? ;-/
jak uznam że jest shakowane - to je skasuje dla bezpieczeństwa.