Witam wiele osób narzeka że chińszczyzna dużo nie pojedzie a tu mój Toros jedzie 81 km/h mierzone nawigacją z zainstalowanym systemem Automapa.
Teraz moje pytanie czy warto coś ruszać w nim żeby zwiększyć prędkość albo przyspieszenie? Dodam że kupiłem go w 2011 roku na promocji w Realu za 1499zł i fabrycznie nie miał blokad.
Nie z przepaści tylko na prostej drodze, dokładniej obwodnicy Krakowa nie będącej autostradą. W mieście też nie raz się nie da jechać prawym pasem bo wszyscy wolno jadą.
Nie pomylił się raczej bo widzę chyba różnicę w prędkości.
Zresztą pytanie moje było całkiem inne czy warto coś zmieniać w nim czy nie ruszać nic? Bo i tak jeszcze jedno lato nim pojeżdżę a później będę miał już A2 więc coś mocniejszego kupię.
SkuterowyMan... Nagraj te 81km/h i pokarz twój skuter pędzący 81km/h. W zeszłym sezonie używałem tego silnika, kit 90ccm głowica dedykowana do tego cylindra, cały dolot tz króciec ssący, gaźnik 24mm, wariator malossi multivar i wymieniona przekładnia w kole na 11/1 (bo to skuter na kołach 12" ) i uwaga !!! vmax 88km/h często gps pokazywał 84km/h i to był max bo innej przekładni nie było sensu montować bo silnik miał zwyczajnie za małą moc, najczęstszy wynik GPS to 84km/h a ty świrujesz że 81km/h na pięćdziesiątce? może 71km/h to juz prędzej uwierzę z wiatrem w plecy 71km/h GPS jest realne.