Siema. Mój skuter to toros f16 i nie moge na nim zrobić dołka w ziemi ani spalić gumy. Poprostu koło nie kręci sie tak jakby miał za mało mocy. Jest odblokowany i jedzie około 65-70 km/h. Co może być z nim nie tak?
Czego ty byś oczekiwał od 50 cc w 4t? Nie ma siły żeby ruszyć kołem. Może regulacja sprzęgła by pomogła.
ale kolega też ma 50 4t i jemu kręci normalnie
Spróbuj dać lżejsze rolki o 0.5g. Możesz też dać twardsze sprężyny na sprzęgle.
mój zakręci ale jak sie go weżmie bokiem albo podniesie sie go troche to wtedy kopie
Skoro pracuje praktycznie bez obciążenia, to musi zakręcić kołem. Jaki przebieg masz w swoim F16?
257 km wiem że mały ale będę chyba zmieniał cylinder
Ty się dziwisz, że on jest słaby? Nowy cylinder, niedotarty, a ty mu dajesz w pi*** !! A potem gadki, że chińskie skutery to badziew. Jeżeli nawet się go nie dotrze to potem siadają po 1000/2000 km...
więc jeśli wymienię cylinder i tłok i go dobrze dotre to jest szansa że mu się poprawi?
Jeżeli go dobrze dotrzesz to zdecydowanie będzie lepiej. Jeszcze powiedz jaki cylinder masz zamiar założyć. 50 czy 72 cc ?
Dziecko dostało skuta i chce od razu zaszpanować, a tera beczy że mu "gumy nie fajcy"... Ciekawe co ojciec na to powie, że zj....eś skuter za jego pieniądze...
nie chciałem zaszpanwać Kristop a skuter sam kupiłem chciałem tylko raz zobaczyć czy zakręci a ty już..
myslałem nad kitem 72cc Naraku
"Jest odblokowany i jedzie około 65-70 km/h. "Widzę, że nie tylko chciałeś gumę spalić...
To jeśli nie dla szpanu to po co niedotartym skuterem palisz gume?;)
Cały czas nie jeżdże po 60 70.. tylko normalnie i nie katuje go
Kristop ciekawość poprostu :D
Każdy tak mówi... :) A cylinder nie jest zły. Możesz zamawiać.
A potem po złożenie "nie kupujcie naraku, to g...o jest!"...
Kristop jak kupie naraku to nie bede juz go katowal i go dobrze dotre . :D