A nowy model ma się zmienić aż … niczym ! Chyba malowanie i kiera BMX w standardzie jak się nie mylę I drobne zmianki
A ja widziałem na aerox.pl że niby wizualizaja, dużo kantów, sylwetka ta sama i amor między nogami czy jakoś tak. Poszukam.
[ Dodano: 07-07-2009, 22:06 ]
OOO coś takiego widziałem
a ja powiem że aprilia area
+ ładny, wahacz i silnik minarelli, duży zbiornik palia(11,5l)
-brzydki licznik
Kowal, hmm moze źle się wyraziłem chodziło mi o to ze już dużo tego jeździ i i stało się nudne i takie powszechne
jasiu, zgodzę się z tobą ale co do licznika to nie on nawet ładny jest
Co do aprili area to jeden minus wycofali produkacje już dawno i ciężko o orginalne części
OMg ta nowa yamaha jest kosmiczna :!: wydech pod siedzeniem i to jaki :!: :mrgreen: amorek troszkę śmiesznie wygląda ale zapewne praktyczniejszy… ciekawe czy silnik będzie jakiś nowy po na tej fotce widać że tylko pokrywa inna …
Adverion, to nie jest nowy rox
to tylko wizualizacja !!!
nowy rox będzie zapewne wyglądał tak samo ew zmieńią kierunki na jakieś inne i lusterka i palete kolorów małowania i tyle
Powiedz mi tylko gdzie ja napisałem aerox/rox ?? napisałem Yamaha :evil:
No naprawę ta nowa Yamaha wygląda cudnie
Wie ktoś kiedy ona wejdzie na rynek??
Takie to chyba było założenie początkowe ale i tak z tego nic nie wyszło (gdzieś tak słyszałem) …
Tylko drobne zmiany stylistyczne (min. kiera BMX) No ale bez amorka nad kapą i z tym wywalonym tłumikiem wygląda 10/10 ;]
Mogę się mylić i miejmy nadzieję, że jednak tak wyjdzie znów będą nowe tłumiki (kształty)
I co i ta nowa “yamaha” będzie produkowana i sprzedawana bez filtra powietrza ? tak jak jest na tej focie >_< :lol:
Rox się nie zmieni dopóki bogaci rodzice będą go kupować swoim dzieciakom (mówię tu o nówkach, bo używki to zupełnie inna sprawa) Po co designerzy z Yamahy mają się męczyć, skoro Rox cały czas dobrze się sprzedaje? :-?
A ta Yamaha nie wejdzie na rynek, a nawet jak tak będzie (za kilka/naście lat) to i tak będzie ostro droga, bo takie rozwiązania jak tłumik pod siedzeniem to zupełnie inna konstrukcja niż dotychczas
Dla mnie Roxy i tak są najlepsze mimo, że są baaardzoo pospolite
Dziękuję
z tym wydechem to nie wiem czy jest dobrze bo producenci tuningowych np. wydechów będą musieli wprowadzić nowe wydechy aby do tego pasowały a za pewne trochę się im z tym zejdzie… i jak tam dać jakiś sportowy wydech typu Yasuni R,c16,C21 idt. ? :lol:
PS. jedyne co mi się w tym nie podoba to siedzenie kierowcy … Takie krzesło :-/
Może i jest krzesło ale za pewne bardzoo wygodne Bo się wżere w ekhm
masz na zdjeciu napisane ze Aerox R ;] Miejmy nadzieje ze taki wejdzie do sprzedazy ;) chociazby na prube ;p Ale co w ni z optyki robic?? przecież to cudo jest ;]kalin309 napisał:
to nie jest nowy rox
to tylko wizualizacja !!!
Wracajcie do tematu