Witam!Mam tgb r50x wariator Polini Speed Control i sprzęgło Stage6.Do tego skuter nie znalazłem więcej wydechów tylko Technigas next-r i LeoVince HM TT.Proszę o opinie i pomoc w wybraniu, który będzie lepiej współpracował z tymi częściami.
Zdecydowanie Tecnigas, jak to mówią LeoVince to zamiennik serii
do next-r może porównać leo zx ale leo TT jest gorszy , chociaż nie zgodzę się z opinią ze to zamiennik serii
Next-r zdecydowanie.
Next-R
Jeszcze takie są wydechy do twojego Yasuni Z i metrakit HMC metrakit HM, a jak by co to ty masz silnik (Morini) wiesz… Ja bym brał Yasuni R, ale jego wada to jest cena 900zł
lilipop napisał:
Ja bym brał Yasuni Z, ale jego wada to jest cena 900zł
R kosztuje 900zł!!
Wiem.że mam silnik Morini, ale nie będe go musiał przerabiać?
no 900zl do morini
no to kupujesz pod silnik Morini i musi pasować chyab że kupisz do innego silnika wtedy trzeba przerabiać ale to nie jest dobre bo wydech może stracić swoją moc :-?
Wiem, ale jak się pytałem takiego ziomka co naprawia skutery to mówił, że jak szukam wydechu to musi być do tgb r50x, a nie od np.303rs czy morini ogólnie.Chodziło mu o to, że u mnie są tarcze i tak jakby pokrywa i przez to on inaczej odchodzi.Prosiłbym o szybką odpowiedź.
Morini to Morini… Chyba ze na stronie masz do wyboru morini taki albo takie… http://www.racing-planet.pl/scootertuning-wydech-c-4559_4709_4714-1.html?sessID=9481a960e1f4e385523a6df316950532 tu masz wydechy akurat do twojego tyle ze jest tylko next-r i leoś tt wiec dupa… Ale od innych morini będzie psowac