mam keewaya matrixa i chce kupić tłumik do 500zł, ale niewiem jaki mi pomoże uzyskać jak najlepsze osiągi proszę o pomoc, jak ktoś wie gdzie można kupić tłumik turbo kit RR to proszę pisać.
Do matrixa juz był chyba taki temat a po 2 chyba nie ten dział ale jak jestem w błędzie to ci bym polecił poszukać laser x-pro jakąś dobrą używke albo coś tego pokroju np: ZX-a
zależy czy nowe czy używane.
noweź to tylko i wyłącznie laser x-pro najbardizej się opłaca po tym kryzysię cena 485zł na skuterdoktor.
jak używane to poszukaj yasuni R do 50 cylka da rade i będzie zapas na przyszłość
Yasuni Z się nie opłaca bo dużo droższy od laser x-pro a w dodatku poziom podobny nie mówiąc o tym że laser dużo lepiej wygląda bo jest w chromie
A turbokita to na allegro szukaj:
http://allegro.pl/item579102380_wydech_sportowy_turbokit_yamaha_neos_aerox_itp.html
ten laser na skuter doktor jest niezły, mam oferte kupna turbo kit RR niebędzie lepszy??? z tym że laser jest nowy a drugi używany
ja bym wziol trubokita spoko wygląda chyba trochę mocniejszy od lasera i dzwiek ma lepszy chociaz ja lasera polecam sam go mam i jest sweet
zależy jaki stan tego turbokit’a i za ile kasy.
Co do turbokita to ciężko mi się jakkolwiek wypowiedzieć kolega go miał i nie narzekał, skuter mu jeździł dobrze, ale nie miałem żadnego porównania z innym wydechem, na forach różne są opinie, jedni piszą że to bardzo dobry wydech bo klasa Racing inni że to wydech gorszy od serii i tylko do optyki a inni że zwykły wydech klasy sport więc ciężko cokolwiek powiedzieć. Kupuj co wolisz
mi się podoba turbo kit ale jeszczę się zastanowie nad kupnem żeby nie żałować potem. :lol:
Lepiej Kup Lasera x-pro . Bardzo Dobry Wydeszek;]
Według mnie dołóż i kup lasera.
Jeśli zdania na temat TK są podzielone,a na temat lasera każdy ma dobre zdanie, to bierz lasera.
wolalbym nowego laserka, jak masz kase na nowke to biez lasera a jak masz mniej kasy lub chcesz zaoszczedzic to biez turbokita
kupuje lasera x-pro, myśle że to będzie najlepsze rozwiązanie.
[ Dodano: 14-03-2009, 14:51 ]
http://skuterdoktor.pl/product_info.php?products_id=3447
oto muj nowy tłumik, ten laser chyba jest dobry coś??
No przecierz dobry Pisalo to juz z 20 osob
Gratulacje Dobrego Zakupu ;))
ale szukaj do keeway albo minarelli bo ten co podałeś to jest do kymco.