co wam wiadomo na temat tego tłumika
http://www.allegro.pl/item512093865_tlumik_sportowy_arrow_do_minarelli_promocja.html
niee powiem cena mnie przyciąga tyle za nowy sportowy tłumik to kpina a z tego co słyszałem to arrow robi bardzo dobre tłumiki do większych pojemności a ten tłumik miał ktos z nim styczność ?
Do większych pojemnosci arrow jest wdobry ale do 50 ccm 2t to porazka lepiej wes uwzywanego lasera x-pro
ReKoRd napisał:
Do większych pojemnosci arrow jest wdobry ale do 50 ccm 2t to porazka lepiej wes uwzywanego lasera x-pro
ja mam 70 ;) ale rozumiem ze nie to miałeś na myśli (tzn ty miałeś na myśli np 600 a nie 50 a 70 :) ale chodzi o to ze większości używek do 300zeta to jakieś po przejściach zazwyczaj albo kolanko wgniecione albo cały wieśniacko pomalowany na czarno a drugie pytanie ile mogę wziąści za seryjny tłumik do Yamahy jog nówka sztuka!??
Nie no, jak masz 70ccm, to bierz Yasuni R, ale ono jest droższe 3x od arrowa
właśnie w tym sęk teraz skut mi leci 90 z super przyspiechą jak by ciekał 100max z tym wydechem nic więcej bym nie chciał i oto jest pytanie czy spełni moje wymaganie ??excent napisał:
Nie no, jak masz 70ccm, to bierz Yasuni R, ale ono jest droższe 3x od arrowa :-P
90 to oczywiście licznikowe ale leje na to :)
no to kup lasera x-pro ozywke za 300 zl i będzie ci spokojnie ciskac 100 km/h
Ja się przylaczam. Tez myslalem nad tym tłumikiem arrowa. Czy on w peugeocie będzie lepszy od seryjnego??
Od seryjnego na pewno będzie lepszy
Nowy za niecałe 300zł…? Hm.
Optyke Ci da no i osiągi też trochę zmieńi, myśle, że o te 10 może da rade;)
widzę ze ten tłumik u nas jest mało popularny ale często siedzi w skuterach za granicy na mobile tez jest dużo skuterów z tym tłumikiem jaka to półka leo tt jeśli tak to myślę ze i tak warto leo tt to jednak troszeczkę się przecenia jak sobie da rade z cylkiem 70 ??
z cylkiem 70 nie da rady nie ma mowy wes kup laser x-pro przy malossi sporcie czy polini sport da rade spokojnie