Albo podałby mi ktoś z jakich skuterów pasują odblokowane przełożenia do mojego Tanco albo jakie ww przełożenia mają wymniary.
Nosz kur** ludzie wchodzi tu ktoś ?
Wchodzi właśnie... Ptaszek w cipkę (lub w balony). Nie każdy przecież śledzi wszystkie tematy. Moja wiedza w pewnym momencie się wyczerpała. I co mam napisać? Nie będę wymyślał i wprowadzał innych w błąd.
Kolego *szymu7*, co jest takiego niezwykle trudnego przy czynności wpisania w Google zapytania... skuter Tanco przełożenia wtórne (???)
Ja znalazłem niemal z marszu:
http://www.racing-planet.pl/scootertuning-przelozenia-wtorne-racing-1650-china-kymco-p-16548-1.html
Sadzisz za ten zestaw kasę rzędu 225 zeta + wysyłka i po kilku dniach masz już paczkę i dłubiesz.
Jak dalej będziesz twierdził, że jednak te... + 9% to jest za mało to pakuj oponę na tylne koło o większym obwodzie zewnętrznym i pędź na złamanie karku (do tych 90km/h może nawet dobijesz). Jak się przy takiej znacznej już prędkości nie wyk***sz na jakiejś zapadłej studzience, albo wyrwie w jezdni i nie przytrzesz sobie gabaryta, to jednak będzie sukces. :D
No to... drogi gładkiej jak stół życzę. ;P
Metros napisał:
Kolego *szymu7*, co jest takiego niezwykle trudnego przy czynności wpisania w Google zapytania... skuter Tanco przełożenia wtórne (???)
Ja znalazłem niemal z marszu:
http://www.racing-planet.pl/scootertuning-przelozenia-wtorne-racing-1650-china-kymco-p-16548-1.html
Sadzisz za ten zestaw kasę rzędu 225 zeta + wysyłka i po kilku dniach masz już paczkę i dłubiesz.
Jak dalej będziesz twierdził, że jednak te... + 9% to jest za mało to pakuj oponę na tylne koło o większym obwodzie zewnętrznym i pędź na złamanie karku (do tych 90km/h może nawet dobijesz). Jak się przy takiej znacznej już prędkości nie wyk***sz na jakiejś zapadłej studzience, albo wyrwie w jezdni i nie przytrzesz sobie gabaryta, to jednak będzie sukces. :D
No to... drogi gładkiej jak stół życzę. ;P
No bo te co podałem to są i wtórne i pierwotne więc bd chyba lepiej jechał nić na tych co znalazłeś.Ale nie jestem tego pewnien więc się was dopytuje.Skuterem jechałem już 84 z góry i powiem że troszkę bojno no ale świat do odważnych należy.Już jak przekroczę 70 km/h to są takie jakieś wibracje że ja pierd*** :D