TGBR50X tłumik

Jaki kupić tłumik do TGB R50X? Mam na oku LV ZX I S6 PRO REPLICA:) Trzeba by bylo wyregulować skuter? Jak tak to jaką

weź jak już to tego Stage 6 chociaż ja bym brał Laser x-pro… należy wyregulować gaźnikiem po przez optymalne zwiększenie lub zmniejszenie mieszanki rolkami wariatora po przez dobranie odpowiedniej gramatury sprężynkami sprzęgła i sprężyną centralną po przez dobranie odpowiednich ich twardości :roll:

hmm aa dokladniejsze parametry sprezynek, sprezyny, rolek. mam fabryczny motor z wymienionym modulem na sportowy.

[ Dodano: 12-07-2009, 00:49 ]
http://allegro.pl/item680962417_wydech_stage6_pro_replica_minarelli_lezace_e.html będzie pasowal?

ja bym bral leovince zx miałem z nim styczność to sr factory na leosiu zx wyciska 100 a na stage6 pro replice ledwo 95 i oba skutery były wyregulowane jak najlepiej i to byly apy sr factory :slight_smile:

msyle jeszcze nad Lasrze X-Pro :slight_smile: ale niestety nie ma go u P. Mielocha…:frowning:

Na zamówienie raczej znajdzie się :stuck_out_tongue: Jak byś miał zakładać w przyszłości 70 to pomyśl nad tecnigas RS II :wink:

zobacz jest, powinien pasować :wink: http://skutercentrum.pl/product_info.php?manufacturers_id=28&products_id=3903

Nie wiem, nie widzę odkladnie ale mi się wydaje ze raczej nei będzie pasowal :slight_smile: AA jakie jeszcze polecicie mi tłumiki ;)?

Raczej nie będzie pasował żaden wydech.Ja kupiłem Tecnigas next r i mi nie pasuje. Był on przypisany do tgb r50x i otwory przy mocowaniu są przesunięte o ok.1cm i w ogóle nie da rady przymocować go do wachacza.Nie wiem czy zły tłumnik wysłali czy im się nie opłaca robić do tgb r50x, a wciskają kit :-?

LV ZX na pewno pasuje :slight_smile: bo moj kolega taki ma i mu wszystko gra:)

siudy5, no to im zwróć ten komin ,bo wybrałeś go z kategorii swojego pojazdu i niech ci oddadzą $$$

Jutro im odeśle tylko nie wim z kąd teraz kupić wydech, żeby na pewno pasował.

Mam 600 zl na tłumik! jutro muszę zamowicc ? pomocy jaki najlepszy?

Wybieraj między Laser-X Pro -Stage6.Ja chyba wybrał bym Laser X Pro.