Tgb vs Peugeot vs Suzuki

ktora maszynka jest najlepsza i dlaczego

speedow nie polecam. ale z tych wszustkich to speed… bo katana ma jakieś zrabane rpzelozenia na przyspieche i idzie 70km/h

pzdr

Ja polecam TGB Akros tec, (w miare) bezawaryjny, szybki, wszystrkie blokady można w łatwyu sposógb ściągnąć itd. Jak najbardziej polecam TGB :slight_smile:

kris93 napisał:

(w miare)

a jak walnie tama pompka oleju to dopiero będzie;p

Ja rowniez speeda polecam bo w tych katanach cos jest zwalone i strasznie mało to idzie, co prawda speed LC lepszy no ale AC tez nie najgorszy

tylko ze mi niechodiz zebyscie polecali to co wy macie tylko to co lepsze bo jak bym mial kingway i byl by onw ankieice to bym dał pgłos nie na to co moje tylko nato co lepsze

mam speeda i ci powiem ze technicznie super motorek z jednym ale wachacz… katany sa blokowane na przelozeniach do 70 a tgb made in tajwam i morini mało części tuningowych

proszę dalej głosowac :smiley: ciekawe który będzie lepszy :smiley:

Peżot Spidfajt 2 ac :stuck_out_tongue: ma ładną stylistyke z silnikiem też nie jest źle …

kamil102 napisał:

Peżot Spidfajt 2

się naucz pisac;p

Dobsię xD

Nie będę oryginalny i powiem, że speedfight 2. Po prostu jest to porządny skuter, który Cię nie zawiedzie, bardzo dużo osób ma o nim pochlebne opinie. Zaś przedni wachacz jedni uznają za zaletę inni za wadę… :slight_smile:

speed, bo:
- Peugeot
- porządny silnik
- świetny wygląd
- bije dwa pozostałe pod każdym względem :stuck_out_tongue:

Posiadam speedfight’a i mogę Ci go polecić. Dlaczego ?? Ponieważ po odblokowaniu ma zaje… przyspieszenie i znakomity v-max a to wszystko bez tuning’u . Dlatego na twoim miejscu nawet bym się nie zastanawiał i brał speed’a bo w końcu to jest peugeot :smiley: Może inni nażekają że tam jest wachacz ale mi on nie przeszkadza. Wkońcu zawsze można zmienić na zwykłe lagi.

Speed, wiela części w razie co i w ogóle :stuck_out_tongue:

ok a moze napiszcie teraz dlaczego nie katana i akros ?

A ja bym polecił TGB bo: dobry do stuntu :smiley: i mały, a silnik też niczego sobie :stuck_out_tongue:

Robertus napisał:

dobry do stuntu

?? :573:

Robertus napisał:

i mały,

no niewiem

ja ci żadnego nie polecę ale o każdym coś powiem

TGB silnik ala morini , czyli nie do zajechania , słabo z częściami, kiepska stylistyka

suzuki , mało o tym wiem , tylko tyle ze ma zjebane blokady na przełożeniach, ale z tego co sam zaobserwowałem jest podatny na tuning

peugeot , silnik mocny w serii , mało podatny na tuning , części lepiej niż w pozostałych skutach , ale tez nie jest zajebiście, po względem awaryjności gorzej niż TGB i seryjny cylinder , 3ma ok 20 tys , mój wytrzymał 23 i jeszcze jeździł wszyscy się strasznie zdziwili (miałem jakiś wyjątek)

wrona napisał:

myble byble blokady na przełożeniach

to jest tak niby blokady niby nie bo jest na przyspieszenie zrobione a co zatym idzie mniejszy v-max. wiec roznie to mowia a czy ma ktos katane albo jechała na takiej i jak z tym przyspieszeniem z tłumikiem wyrwał by na koło z niewielka pomocą tego wybijania na amorach czy jakos tak;p?? :?: