Witam , mam problem ze skuterem jakim jest TGB > Nie dawno odebrałem go od Mechanika i pojeździłem nim tydzień ( poszed mi tłok z pierścieniami ) po jakimś czasie zaczął mi ciężko odpalać i postanowiłem kupić nową świece , wymieniłem świece , jakiś czas pojeździłem i znowu było to samo tylko jeszcze gorzej bo przerywam podczas jazdy i zeby dojechać do domu musiałem mu dawać minimalną ilość gazu . Zadzwoniłem do mechanika i pytam o co tu chodzi , powiedział mi zebym zmniejszył przerwe na świecy , zrobiłem to i skuter odpalił od pierwszego kopnięcia . Po paru dniach jeżdżenia problem nawracał i musiałem wykręcać świece i ją wielokrotnie czyśćić i ustawiać przerwe taką zeby wkońcu odpalił , uciążliwe troche bo zgasł mi na krajowej drodze i musiałem szybko uciekać na bok . Na następny dzień już wcale nie chciał odpalić , mogłem sobie zmniejszać przerwe i czyścić świece ile tylko chciałem i nawet się nie odezwał , nawet próbowałem ją podgrzewać i nadal nic . Proszę o pomoc bo za ostatnią naprawę zapłaciłem 350 zł ; \ i pojeździłem tylko tydzień .