...:::TGB ORION 101S CUSTOM S.W.A.P. ENGINE LC:::...

gdzie indziej juz się nie dalo :lol:

A do zbiorniczka idą jeden czy dwa węże??

dwa

Wydech tez będzie seryjny??

Fajnie sobie wymyśliłeś … Za silnik 10/10… Optyka 8/10… :->

hahah za silnik 10 jak nie ma zadnego tuningu tylko zrobiony swap. Wazne ze teraz ma w sobie cos markowego czyli swpje serce(silnik) No ale i tak jakos ujdzie. Nie to co jak zaczynales go tunigowac.

W tgb i tak sa montowane prawdziwe silniki morini wiec wczesniej tez mial markowy :stuck_out_tongue:

Borek02 napisał:

hahah za silnik 10 jak nie ma zadnego tuningu tylko zrobiony swap. Wazne ze teraz ma w sobie cos markowego czyli swpje serce(silnik) No ale i tak jakos ujdzie. Nie to co jak zaczynales go tunigowac.

Jak Tuningował to tylko tracił kasę bo od razu mu się coś jebało. I Zresztą żeby jechał więcej niż 80 musiał kupić przełożeni:) Według mnie Nie liczy się prędkość ale przyjemność z jazdy! Pochwal się co ostatnio odjebałeś Kostek przed sesyją :P

a no przytarlem lampa o asfalt jak na kole lecialem :mrgreen:

[ Dodano: 2008-10-09, 18:24 ]

SiWy napisał:

Wydech tez będzie seryjny??

wszystko będzie seria bo tuning mi juz do huja potrzebny :fuckyou2: :stuck_out_tongue:

Borek02 napisał:

hahah za silnik 10 jak nie ma zadnego tuningu tylko zrobiony swap.

I właśnie dlatego 10...

Borek02 napisał:

jeśli twierdzisz ze swap z morini na minarelli jest w huj latwy to sprobuj sobie bez kombinacji :roll:

a czy ja mowie ze jest to latweź?? powiedzialem ze teraz siedzi w nim super silniczek i tyle. Szkoda ze sria. ://

seria będzie bo wystarcza mi tak jak jezdzi teraz bo nie mam zamiaru juz jebac się z robieniem skuta zamiast jezdzic nim :slight_smile:

Wez jakis wydeszek wsadz chociasz :stuck_out_tongue:

ja juz dziekuje za sporty wydechy :lol:
Psiarnia w domu za zaklucanie spokoju :lol: :roll:

No ale np next-r jest cichy jeśli nie wyjmiećsz waty ani nie masz stozka

Wydech będzie seria i huj :lol:

hehe nie ma to jak cieta riposta. No ale jak to psiarni ci na dom wjechala za zaklucanie ciszy nocneją

ktos mnie sprzedal ze jezdze szybko, glosno, bez kasku (jezdze w kasku, tylko czasem bez na krotkich dystansach 50m) i na kole :roll: no i wjechali mi na chate i mowia to wszystko a moja starsza glupa rznie i mowi ze to zablokowany skuter, jedzie 45 i ma seryjny wydech ( byla Leo TT bez waty itp. ) i powiedzieli " aha" i poszli :lol: no a poza tym po pol roku mialem dosc jak mnie na calym osiedlu slyszeli jak jade :lol:

heh to nie ciekawie. Powalonych masz sasiadzow :confused: nie zazdroszcze. Pewnie stare trepy i dlatego tak.