siema :lol: chciałem się pochwalic moim tgb. Mam go od 2003r i naprawde jestem zadowolony od razu mowie z optyki jest bardzo mało rzeczy zrobionych. Miałem chwytak powietrza chromowany lecz zgubiłem
ale co tam dla mnie fura musi smigac :lol: (kliknij na zdjecie a się otworzy wieksze) tgb w całej okazałosci jeszcze wlotka była
metrakit pro race +22%
moje ulubione zdjecie
wzmocnione lozyska
przepustnica nowego gazniczka i starego
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/64e9ef4a72934976.html wiec teraz opisze mechanike:) cylinder : seryjny>malossi sport>power force> Dr70 evo :-? tłumik : Tecnigas next r chrom > Yasuni C20 professional tuned wałwzmocniony top racing wzmocnione łożyska na wale gaźnik : 19mm arreche wariator : Malossi Multivar sprzęgło : Motoforce Evolution sprezyna centralna +22% metrakit pro race sprezynki mhr czerwone przelozenie nr2 (skutercentrum) dzwon top performances pasek ariette kevlar (dla mnie jest najlepszy xD) juz drugi łozysko na korbowodzie HEBO HQ srebrzone byc moze o czyms zapomiałem jeśli tak to dopisze czekam na komentarze:) ps jeszcze jest oponka heidenau k61 racer
i jeszcze FILTR BGM TWIN SLOT
mechanika niezła, we? teraz nad optykę popracuj
Niezłe tgb a jak tam osiągi.
Mechanika spoko ale przydal by się lepszy wydech np yasuni z na pewno by lepiej chodzil przy malossim niz tecnigas.
Skuter naprawdę fajny widziałem go na allegro.pl
no na alegro to on stać dość długo z tego co pamiętam. Ale gdyby nie tgb to bylby fajny.
twierdisz ze mimo swojego tuningu to jest nie fajny bo jest to tgb? przecież to morini silnik nie wiem o co Ci chodzi kolo ale wiesz jak dla mnie chodzi wystarczająco :-D i to jest idealnie ten sam silnik co w italjet'ach wiec nie wiem o co choć zajrzyj na niemieckie fora i zobaczysz tam co ludzie robić właśnie z tgb u nich nie ma roznicy czy rox czy tgb(inaczej pegasus)Borek02 napisał:
no na alegro to on stać dość długo z tego co pamiętam. Ale gdyby nie tgb to bylby fajny.
części srednie a jak z osiagami ? v-max ?? masz zrobione na predkosc czy na przyspieszenie czy pol na pol ;] :mrgreen:
duzo się zmieńiło od ostatniego czasu
były przymiarki na nadkole lecz ten zbiornik muszę zastąpic jakims mniejszym i wtedy to zrobie
next r’a juz nie ma
w między czasie kupiłem takze gas box Malossi
wyciąłem wlot w osłonie aku
przełozenia + dzwon top performances
noi moje cacko yasuni c20 przerobione w profesjonalnym zakladzie sam dorobic muszę tylko mocowanie tzn mam juz ale muszę zrobić jakieś ładne skuter zapierdala* jak dziki na cylku tym lipnym dr na fotce widac takze nową fajke do swiecy :mrgreen:
osiagi 100km/h licznikowei odcinał moduł ale przyspieszał nieziemsko ale od razu mowie ze nie był wyregulowany!! c20 jest w trakcie polerki
moje plany to
cylinder polini for race
nowy wał wzmacniany + nowe łozyska
nowe malowanie
tyle starczy a i jeszcze mam zamiar zakupić jakis fajny filterek powietrza
pzdr
komentowac :mrgreen:
Dobrze, że chcesz pomalować bo takie kolory nie pasują do niego…
A nie masz w planach wymiany tego modułu, żeby nie blokował skuta :?:
Jak odcinało modul kup sportowy.
Powiem ci tak
Zajebisty
Gogol_Zip napisał:
Jak odcinało modul kup sportowy.
Powiem ci tak :)
Zajebisty
dzieki
fakt faktem optyka jest biedna ale wole najpierw skonczyc mechanike :)
moduł odcinał bo na rolkach 7 gram mulił a na 5,5 się slizgał były za lekkie wiec dałem trzy takie trzy takie ale nie było żadnej regulacji wiec dlatego odcinał zobacze jak będzie na wiosne pojdzie nowy wał wzmacniany i polini for race jeśli będzie to potrzebne to zmieńie moduł na razie daje sobie z nim spokoj
skuter juz stoi rozebrany w oczekiwaniu na wał i takie tam bajerki muszę w kroccu gas boxa załozyc takie bzdety muszę teraz porobic :)
Zajebisty Lampa z tyłu jak katana…
Na tej mechanice będzie ogień :mrgreen: