Witam.Chce założyć do mojego aeroxa wydech marki Tecnigas Next R. Cena jest przystąpna, ale nie wiem czy warto.Dużo czytałem ale to nie rozwiało moich wątpliwości. Prosiłbym o wypowiedzenie się na temat tego wydechu
Kup może jakąś używkę. Przypuszcam ze masz ok.400zł wiec jeżeli planujesz jakis tun w przyszłośći to już lepiej kup Yasuni R
O używce dużo osób mi mówi ale ja wole mieć od nowości. Dlaczego ludzie kupują sobie wydech Yasuni i sprzedają po 400km?To mnie zastanawia. A dalszego tuningu nie planuje, wymieniam wydech ponieważ seryjny mam uszkodzony. kondziopl3 ja chciałem żeby ktoś wypowiedział się na temat wydechu Tecnigas Next R a nie żeby mi mówił co mam kupić.
Siema. Ziomek ma w roxie to mu leci 98 z wariatorem Hebo NG. A bez waria ponad 90km/h. Przyspieszenie też zarąbiste no i kolega nie narzeka na niego :mrgreen: Ja bym brał.
śmigałem roxem z next-r leciał 90-92 km/h, sam sobie teraz kupiłem do Areiki 51 ,dzisiaj spodziewam się na paczkę jeżeli będziesz chciał coś wiedzieć to wal na gg albo na pw