możesz nawet pistolet włożyć komuś innemu do baku i zacząć tankować ( jeżeli nie pomylisz benzyny z ON to i ten gość będzie zadowolony)
możesz i nic się nie stanie , tylko wypada zdjąć kask - przepisy wewnętrzne stacji
możesz nawet pistolet włożyć komuś innemu do baku i zacząć tankować ( jeżeli nie pomylisz benzyny z ON to i ten gość będzie zadowolony)
możesz i nic się nie stanie , tylko wypada zdjąć kask - przepisy wewnętrzne stacji
pazior22
Głupie pytanie powinno mieć głupią odpowiedź więc ją dostaleś
Oj, ładnie, ładnie się porobiło (tzn. popisało). Na stacjach BP widziałem symbole przekreślonego kasku czyli nie można tankować bez zdjęcia go. Zablokują Ci dystrybutor po prostu. Boją się, że z kaskiem nalejesz, szybko wsiądziesz i zwiejesz. Na innym portalu cały art był nawet na ten temat.
Ja miałem przeboje właśnie na BP na Grójeckiej. Wojowałem z nimi o tankowanie w butelki. A tak to tylko na jednej stacji pod Grójcem widziałem zakaz nalewania paliwa do PET-ów choć wiem, że ogólnie nigdzie tego nie wolno.
Widzę że wszystkim tutaj humory dopisują :)
na normalnym forum to vodka byłby zbanowany
Lecz to nie jest "normalne forum" :E
Forum jak forum tylko brak osób odpowiedzialnych za utrzymywanie porządku i dyscypliny.
Oj, wariaci wszędzie - w domu, w pracy i na forum:-)
W domu? :D
Tak się składa, że wszędzie gdzie przebywam znajduje się jakiś wariat ale to chyba dlatego, że sam nim troszeczkę jestem;-) Ale podobno nie ma na świecie ludzi normalnych:-D Więc normalność to jest chyba tylko w książkach...
Zgłaszam bojkot sieci stacji Lotos ponieważ dają oni punkty dopiero gdy zatankujecie 10 litrów lub więcej. Chyba w buty bym sobie musiał napuścić... Każda normalna stacja albo w ogóle nie punktuje albo daje już od pierwszego litra.