Tani skuter

Witam ;) Jestem dopiero teraz, więc wybacz, że dopiero teraz daję odpowiedź ;P Już przeglądam ;)

Ok, czekam;D Żadnych innych ofert chyba nie widziałem

No, to agility to bym nie brał. Kapuchon dobrze napisał, popatrz na tylnią oponę. Albo ja jestem ślepy ale tam prawie bieżnika nie ma po 15 tysiakach O_o. Ten quest, to nie wiadomo ile ma przejechane, poza tym chińczyk. Chińczyka z wysokim przebiegiem się nie kupuje. Ten może nie taki wysoki, ale nigdy nie wiadomo. Ta aprilia..., chyba już ją oglądaliśmy na allegro. Kij wie ile ona ma przejechane. Do tego wiekowa ;/ A szczerze mówiąc TGB - na tym się nie znam ;/
Na Twoim miejscu wytłumaczył bym mamie, że jeśli nie chce dokładać pieniędzy na naprawy niech podjedzie z tobą po tamtego routerka ;)

Zapytam o przebieg, ale spróbuję zrobić tak, jak mówisz;d.

Znaczy jak już to Router z marketu, bo tamten Router za tysiaka już raczej jest nie aktualny (koleś powiedział że ma 2 kupców, ale jeśli przyjadę dzisiaj to za tysiaka sprzeda:) )

Aprilia ma 28 tys przejechane, huh xD
Spam...
To będę z nią rozmawiał o tym routerze z marketu:)

Ryg, a wiesz coś o tej zniżce 30%? Bo nie widzę w intenrecie informacji

Nie wiem, tylko widziałem tam to Ci dałem link. Ale sprawdzić możesz zawsze w weekend ;D Może w gazetce z reala coś będzie.

O znalazłem ;D Będzie Toros F16 za 1399zł nowy ;) To to samo co router, tylko inne kolory ;D Tu masz w gazetce 10.08-16-08 http://www.real.pl/gazetki-i-katalogi/ Aha, to chyba już jest aktualne do wtorku ;)

Ooo, dzięki:D
Ta, napisali cenę 2000 zł, ładna obniżka o 30%, lol xD
Kombinuję z mamą, jak coś wymyślimy to dam znać:D

No, wiem właśnie, no ale dobre i te 1399zł ;/ Dobra, dobra kombinuj, masz czas do wtorku ;D

http://tablica.pl/oferta/skuter-baotian-okazja-ID9p5R.html
Pewnie też mocn owyjeżdżony, skoro linka zerwana, nie?;>

zdjęć nie ma? linka pewnie się zerwała po to by nie było wiadomo jaki przebieg

Właśnie o tym mówię, że po to się zerwała:)
Zdjęć nie ma, ale ja mieszkam w Pruszczu, więc mogę się przejść i obejrzeć. Dlatego pytam.

Według mnie nie warto go kupować. Używany chińczyk ;/ Lepiej już nowego kupić ;P

tak lepiej używanego nie kupowac

Mama się zgodziła że już lepiej kupić nowego, ale co z tego będzie to zobaczymy.

no sam sie przekonasz ale jak kupisz nowego to pamiętaj aby do 1000km jeździc ok 30-35 umnie to niemożliwe zabardzo mnie ciągnie do szybszej jazdy mimo że mam na dotarciu;)

Far napisał:

Mama się zgodziła że już lepiej kupić nowego, ale co z tego będzie to zobaczymy.

No, a jednak ;D Kiedy po niego jedziesz?

pawlik napisał:

no sam sie przekonasz ale jak kupisz nowego to pamiętaj aby do 1000km jeździc ok 30-35 u mnie to niemożliwe zabardzo mnie ciągnie do szybszej jazdy mimo że mam na dotarciu;)

Nie trzeba tak jeździć. Tak do 45km/h jeździł jak będziesz to będzie dobrze, i po 600km około już bym sobie z tym odpuścił. No, i definicje docierania są różne, każdy mówi inaczej. Ale według mnie po prostu wystarczy normalnie jeździć, nie jeździć z full manetką cały czas, tylko z umiarem ;)
Pawlik, skąd jesteś?

Co do docierania to skłaniam się ku Twojej wersji Ryg:)
Jeszcze nie wiem czy jadę, mama po prostu prznała racje. A że mamy to są specyficzne istoty, to nie wiadomo jeszcze czy jadę:D.