Tani skuter

wiesz ja bym bardziej proponował za te pieniądze kupic keeway hurricane i żeby miał dośc niski przebieg może byś gdzieś dostał

kiedyś ktoś wrzucił tu ogłoszenie i Forumowicze wyłapali tyle podejrzanych rzeczy i usterek- z samych zdjęć- że osoba która ogłoszenie dawała sama było tym faktem mocno "zajeżona" więc podejrzewam że gościu nie chce ryzykować i dlatego zabrania pokazywać skutera osobom które co nieco się znają....

odnośnie rejestracji- jak mówi Madi- dostajesz tymczasowy dowód rejestracyjny i tablicę którą przyczepiasz do skutera, możesz już wtedy ubezpieczać go, po ok 3-4 tyg dostajesz "twardy" dowód rejestracyjny a ten tymczasowy oddajesz i tyle. żadne dane się nie zmieniają- tylko zamieniasz dowód co ma 1 kartkę na "rozkładówkę" w folii- tak jak z rejestracją auta

Koleś jest z innego forum;D.
Ok, myślę, że dam radę z tą rejestracja;) Po prostu chodziło mi o to, czy dwa razy muszę wypełniać papiery, bo mam zamiar druk zrobić już w domu.
Co do Keeway Hurricane, są rozsądne oferty, ale żadna w pobliżu:D

Ja bym Hurricana odradził ;) Ile ja nerwów sobie zepsułem przy tym gównie,że już wolałbym zapomnieć...Kumpel ma matrixa ,silnik się przegrzewa i potrafi stanąć w najmniej oczekiwanym momencie na środku drogi.Keeway to bubel dobrze,że nie masz żadnego pod ręką :D

Inca :P

Nie no, nie radźcie mu chińskich używek w "złotym stanie" bo takie nie istnieją.

Sponsorka jedzie po kosztach, co myślicie o tym?
http://ogloszenia.trojmiasto.pl/motoryzacja-sprzedam/skuter-router-ogl4039539.html

Oł shit. Co to za naklejki? Jaki syf... Według mnie przebieg może być prawdziwy, co bym sprawdził, chociaż nawet tam jest jeszcze folijka na zamku bagażnika. Taa, kask gratis. Zastanowił bym się. Chociaż za te pieniądze... Nie lepiej 2 stówki dodać? Ja bym zadzwonił i powiedział, że jak puści za tysiaka i ani grosza więcej to jutro po niego jadę. Tzn. piszę co bym zrobił na twoim miejscu ;P

Właśnie naklejki to będę musiał zdrapywać, już o tym myślałem:D.
Jak przebieg mógłbym sprawdzić?

Tzn. jak jest taki przebieg, to wygląda prawie jak nowy. Tzn. tam nawet widać, że folijka z zamka od bagażnika jest, więc wydaje mi się ten przebieg realny. Na opony popatrz czy nie pozdzierane, ogólnie zobacz, czy nic po bokach nie pozdzierało się. Widać po tej fotce, że deska rozdzielcza w super stanie jest, nic nie porysowane nawet. Cyfry w przebiegu nie są jakoś pokręcone, jak to bywa przy ustawianiu przebiegu. Tylko najpierw zadzwoń, powiedz, myślę, że za 1100zł by się opłacało. Bo wiesz, w sumie to kask i kufer trochę kosztuje, a tu Ci dokłada za darmo. Zadzwoń dowiedz się, bo za jakiś czas go może już nie być.

Też myslę, że za 1100 by się opłacało, bo nowy kosztuje 1500 do tego kask. Musisz się streszczać, bo tak jak napisał Ryglos niedługo możesz już go nie dostać :)

Jak na razie pytam o kask i dostępność skutera, kasa będzie za jakiś tydzień, więc i tak mu oferty nie rzuce:) dopiero jak będę miał gotówkę.

Skuter jest, kask enduro, właściciel nie wie jakiej firmy ani nic, więc chyba i tak bezpieczniej będzie, jeśli sam kupię kaski, hmm?:D

Ogólnie to nie wiem jak Ty ale ja bym wolał kupić sobie nowy niż jeździć w używanym.

Ja również, jednak sponsorka mi narzeka, że na kaski będzie musiała wydać 300-400 zł;D

Co jak co ale na bezpieczeństwie się nie oszczędza.

Zgadzam się, ale mama nie podziela zdania xD

Kask to kask. Nie trzeba wydawać 500zł na kask na skuter... Za 200zł też można dobry kask kupić.

No tak, wiem, jednak kaski muszę kupić dwa:D. Co daje razem 300-400 zł, tak jak mówiłem.
Najwyżej coś z tamtym kaskiem od właściciela się zrobi, jeśli włąściciel zgodzi się na cenę 1000-1100 :D

Ja myślę o takim kasku i szczerze mówiąc za niedługo mam go kupować: http://www.akcesoriamotocyklowe.pl/product_info.php?cPath=3_21&products_id=3448