Siemka, szukam jakiejś używki na jeden sezon chciałbym,żeby to było 2t z agresywnym wyglądem, coś w stylu Longjia Exactly/Kingway Yarox. Ewentualnie jakiś motorower w stylu romet ogar 900.
Chciałbym,żeby był w Warszawie lub w bliskich okolicach. Czekam na jakieś propozycje, pozdrawiam :)
pomoge.znajomy ma na sprzedaz identyk jak ten romet tylko inna nazwa.podrasowany,80cm niestety na szprychach dzwon jak chcesz do mnie powiem ci gdzie dojechac nawet jutro.to w lomiankach. 516 346 849.biegowka oczywiscie.plus jest taki ze ma swiatla do jazdy dziennej led.okolice 1100 z tego co pamietam
chyba romet router.fakt faktem nalezy do syna mechanika wiec dopieszczony pod wzgledem technicznym.na pewno staje na tylnym kole,ten glab non stop szprych szuka (pekaja)
Tak, widziałem, mówił mi, że leci tam ponad 70 spokojnie. Nie wiem, przemyśle może wezmę, póki co tam stoi mój drugi skuter, który jest kompletną porażką i sam czeka na kupca :)
Romet ogar 900, stan idealny, siedzi 72 ccm, dodaję stary zestaw 50 ccm w stanie idealnym, fajka ngk, siatka bagażowa i nowy tłok ze sworzniem i pierścieniami, żadnego obtarcia ani pęknięcia na plastikach, żadnej gleby, opona na tyle 110/70 dunlopa. Jednym słowem robiony pod siebie, lecz czas przesiąść się na coś większego :) Służył mi do dojazdu do szkoły i jazdy rekreacyjnej :) Przebieg lekko ponad 10 tyś, bez żadnej awarii. Pisz gg: 5731378 albo na maila Verttel97@o2.pl to dam fotki, cena do neg.