heja, poszukuje pierwszego w życiu skutera, mam 183cm waga 85kg, maks mogę wydac 2500zł, w grę wchodzą używane jak i nowe :)
czekam na propozycje, Bóg zapłać.
heja, poszukuje pierwszego w życiu skutera, mam 183cm waga 85kg, maks mogę wydac 2500zł, w grę wchodzą używane jak i nowe :)
czekam na propozycje, Bóg zapłać.
Sądząc po wzroście szukasz raczej czegoś dużego, na mniejszych nie będzie Ci za wygodnie. Proponuję Quantuma lub coś podobnego. Nowego w tej cenie nie znajdziesz. Używany to zawsze spore ryzyko.
Jaki dokładnie chcesz 2suwowy (mocniejszy ale głośniejszy i dużo pali) czy 4suwowy (słabszy ale cichszy ekonomiczniejszy i mniej pali).Z 4suwów jeżeli byś miał jechać sam (bo w dwie osoby raczej przy tym wzroście ciasno) to na pierwszy skuter polecił bym ci nowy Toros z marketu (1500zł-2000zł) , Router Bassa też z marketu (2000zł) albo jakiś Romet z salonu (2400zł-3000zł) w twojej cenie Romet 727 premium 12 4suw z 2010 roku kosztuje 2400zł. Wbrew różnym opiniom o tych skuterach że np.się szybko zepsujom to powiem tak jeżeli kupisz firmówkę i będziesz ją katował to też długo ci nie pożyje a jak dobrze dotrzesz silnik to chińczyk też ci długo posłuży. A co do używek to bym na twoim miejscu używanego chińczyka ani firmówki nie brał bo tak jak napisałem wyżej nie wiadomo czy ten kto sprzedaje dobrze docierał czy wogóle docierał lepiej kupić nówkę niż mieć potem problem z zatartym silnikiem.
2T po odblokowaniu nie pali dużo, jedynie trzeba zostawić wszelkie blokady na tłumiku i zawirowywacze
hej dzięki za odpowiedzi, szukam raczej 4T bo cichszy i zeby jak najmniej pierdział bo nawet jako przechodnia mnie to irytuje. :D przychylam się do rometa 727 na 12
w ogóle gdzie znajdę na stanie skuter ECO 727 z 12 calami?