Hej.
Dziś 10 metrów od domu zabrakło mi paliwo. Do stacji 3 km i brak kanistra/bańki.
Kto w pierwszy dzień świąt chce się wyrwać z domu i wspomóc odpłatnie?
Lesiu szybciej będzie jak pójdziesz z buta po te paliwo :D
Nooo i na bp se bańkę jutro kupię:)
Witaj Leszku
Chętnie bym pobiegł z pomocą ale z Katowic to 300km :0
:-) :-):-)
Wyolbrzymiasz:) Dla chcącego nic trudnego:)KrzysiekP napisał:
Witaj Leszku
Chętnie bym pobiegł z pomocą ale z Katowic to 300km :0
To juz lepiej zamiast isc na stacje to dopchac tam skuter, niby ciezej ale przynajmniej powrot bedziesz mial szybciej.
Zaraz z nim idę:Dhiroshima napisał:
To juz lepiej zamiast isc na stacje to dopchac tam skuter, niby ciezej ale przynajmniej powrot bedziesz mial szybciej.
To ty go jeszcze nie zimujesz, w scooterlandzie miał być zimowany? :) btw masz samochód chyba, to samochodem podjedź hm ;>
Ale to nie moj skuter:) Mój się zimuje, prawda.
Lepiej zostawić wszystkie dwuślady w dobrym miejscu a nie w taką pogode jeżdzić. Dziś w Ostródzie padało i od razu zamarzało iść sie nie dało :roll:
Ale testy trzeba publikować mimo pogody:)
No tak :jak mawiała moja babcia
SLUŻBA NIE DRÓŻBA
A każdy czeka na nowy artykuł :D
Gdyby to było dziś po południu, Lechu, to bym mógł podjechać. Ale za późno zobaczyłem, bo dopiero z roboty niedawno wróciłem.
a jak będzie nowy artykuł to nikt nawet nie pomyśli ile kilometrów wśród śniegów i mrozów musiał pieszo pokonać Leszek aby dotrzeć do skutera
... Leszku... skuter bez paliwa - pamiętamy!!
hihihihihihihihihi.
I za każdym razem gdy będę pchał swój skuter do stacji będę miał w pamięci ten straszny zimowy dzień w którym to nasz Leszek poniósł ofiarę dla nas abyśmy mogli przeczytać nowy artykuł...
Ale przesadzasz:DKisiu1981 napisał:
I za każdym razem gdy będę pchał swój skuter do stacji będę miał w pamięci ten straszny zimowy dzień w którym to nasz Leszek poniósł ofiarę dla nas abyśmy mogli przeczytać nowy artykuł...
:lol:
Kisiu to Ty za każdym razem pchasz skuter po paliwo?!!!!! :lol:
Czasami sprawdz ile masz w baku :) :)