Szukam avatarów moto

Witam, szukałem na google, ale nie mogę znaleśćć jakichś ciekawych avatarów z tematyką skuterówą/stuntową/motocyklową itp. Macie jakąś stronkę z nimi ? POzdro

Zrób sam :stuck_out_tongue:

A trudno ze zwykłego obrazka zrobić avka ? Wybierz obrazek —> sciagnij program irfan view czy jakos tak -----> zmień format tak zeby pasował do forum i to wszystko :stuck_out_tongue:

Właśnie mam ten program, zmniejsza ładnie ale ciągle za duża waga :confused:

Bo zmień zeby w jpg zapisywał :stuck_out_tongue:

albo ściągnij program JPEG optimizer :slight_smile: naprawdę przydatny programik :slight_smile: zmniejsza wagę pliku i to bardzo, bez znacznej utraty jakości :slight_smile:

Ja tam wszystko w gimpie robię :wink:

Chłopoki!! Używałem tych wszystkich programów, ale ostaecznie najlepszy okazał się o dziwo produkt Microsoftu - Microsoft Office Picture Manager. można w nim zmieniać rozmiar dużej ilości zdjęć. A IrfanView jest dobry do zmian nazw wielu plików i rozdzielczości… :smiley:

jacob555, Co kto lubi ;p Ja tam lobię Adobe Photoshop i nawet mi w nim idzie co nieco ;p inni wolą Gimpa, bardzo dobry program a w dodatku darmowy, trzeba tylko się nauczyć obsługi i jazda ;p Niektórzy może nawet i w Paincie będą rozmiar zmieniać, ważne że się da :mrgreen: