Szerkość pomiędzy dziurkami w dzwonie sprzęgła

Wiem że to głupi temat ale proszę o nie usuwanie bo zależy mi na tym

Czy ktoś mógł by mi zmierzyć szerokość pomiędzy tymi dziurkami(od środka dziurki do środka dziurki w SERYJNYM dzwonie od peugeota ??

za odpowiedz stawiam piwo

p.s jak sam mógłbym to zrobić to bym to zrobił!!

seryjny dzwon w Peugeot JetForce

jest 6 dziurek, każda o średnicy 1,4 cm, a te odległości pomiędzy dziurkami u ciebie na zdjęciu wynoszą 5,3cm.
Zapewne potrzebne ci do blokady :stuck_out_tongue: U mnie żadna blokada nie była mi potrzebna :wink: przy kluczu pneumatycznym lekko przytrzymałem i stykło :smiley:

na zdjęciu mi nic nie da chce w realu :smiley: a poza tym zgadłeś chce do blokady ;p

Do blokady wystarczy zwyczajny klucz od szlifierki kontowej … przynajmniej ja takiego używam i jest dobrze :wink: i jest to na 2 ząbki … i dokładnie tego nie musisz aż tak robić myślę że jak zrobisz odstęp między jednym a drugim 5cm to będzie dobrze :slight_smile:

wrona napisał:

na zdjęciu mi nic nie da chce w realu :D a poza tym zgadłeś chce do blokady ;p

o jesteś.. przecież nie podałem ci wymiarów ze zdjęcia tylko z mojego dzwonu! :D dokładnie tak jak napisałem z Peugeota JetForce'a :D

napisałem "na zdjęciu" bo chodziło mi o to żeby ci podać te wyszczególnione wymiary które zaznaczyłem i o które ci chodziło :p

Adverion napisał:

Do blokady wystarczy zwyczajny klucz od szlifierki kontowej ... przynajmniej ja takiego używam i jest dobrze ;-) i jest to na 2 ząbki .. i dokładnie tego nie musisz aż tak robić myślę że jak zrobisz odstęp między jednym a drugim 5cm to będzie dobrze :-)

mój dziadek ma takie ale żadnego nie chce mi dac bo mówi ze pognę bądź zniszczę :D:D

THX wior

Co do pogięcia to raczej nie :stuck_out_tongue: chyba że to jest od sprzętu Made In China no to możliwe ale ja u siebie na prawdę mocnymi siłami to odkręcałem a później dokręcałem i nic się nie stało :slight_smile: bez tego klucza bym zginął bo ja go wykorzystuje również do blokady wariatora :roll:

Myślę ze można zamknąc. ZAMYKAM