Jest opcja żeby zorganizować sylwestra u nas,był by ktoś chętny?
Ja będę. Już mam zaklepane wolne w pracy na sylwestra, 1 i 2 stycznia. :)
Ekipa Mazowiecka zapraszamy, można zrobić fajną imprezę :)
U Was czyli w Grójcu? Ja muszę zobaczyć jak moje plany rodzinne i sąszansę pół na pół, że będę.
Kisiu bierz żonę :)
Zobaczymy jakiego będziemy mieli plana:-) A jakie będą atrakcje wieczoru?
Picie wódki i inne takie tam :)
To fajne zajęcie. A będzie się ktoś rozbierał? Jakaś pani fajna? To b. atrakcyjna atrakcja:-)
Jajo sobie robię. Zobaczymy jak się uda ten teges. Tylko my z dzieckiem - wiadomo.
Gdzie się bawicie dzisiejszej nocy? :)
ja w domu. jakie macie petardy???
Plac Konstytucji w Warszawie o 19 sobie wyjeżdżam, podobno ma być zajebista zabawa :D
A mnie przyjaciółka z pracy wyciąga pod Ratusz Bemowo na pokaz fajerwerków, tak więc chyba się wybiorę. Kazała wsiadać na motorek i być na 23. Tak więc sprzęt przygotowałem i po 22 wybywam z Piastowa.
Jak ktoś nie ma planów to zapraszamy do nas:) Czekamy właśnie na Madiego.
ja spędzam na chacie z grupka znajomych , mamy kilka litrów wodki , śledzie , sałatki , ogórki i inne tradycyjne zagryzki , oczywiście zaopatrzylem się w zestaw fajerwerków , wiem , że to nie takie jakie będą pod big benem ale byłem w tamtym roku i niezbyt mi się spodobało, milion ludzi , slaba widoczność i deszcz który tradycyjnie pada rownież i w tym roku , więc opcja domówka chyba najlepsza :) Szcześliwego Nowego Roku !!!
ja sylwestra już zacząłem. Jesteśmy w garażu z moim motocyklem, ja piję benzynę a on sączy szampana, fajerwerków nie mamy, ale za to mamy 10-litrowy karnister z benzyną, efekt po odpaleniu będzie olśniewający :) SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO! :)
Ja też do kolegi na domówkę lecę , impreza na kilkanaście osób są fajerwerki, w pokoju będzie 8 wielkich głośników , jedzenia pod dostatkiem i jeszcze więcej wódki :D
Życzę wszystkim jak najlepszej zabawy i spełnienia marzeń w nadchodzącym nowym roku!
Ja prywatna impreza.
ps Najlepszego w 2013!