Witam Chce zakupić cylinder polini sport 50ccm i razem z nnim chce na mielochu zakupić odpowiednią do niego świece. Jaką świece się zaleca do tego cylindra? Podobno pasują tam te z dłuższym wkrętem? Skuter Aprilia SRwww Minarelli Horizontal AC z 2000r.
Jak będziesz kupowałna jednosladzie to Ci powiemy:P
OK kupie na jednosladzie bo jest 20 groszy taniej, jeśli macvie tam tez swiece. Ale powiedzcie jaką, bo chciałbym w weekend już zaczął docierać
[ Dodano: 2008-06-23, 21:13 ]
proszę was szybko bo mi spieszno…
Tabela ciep?otliwo?ci ?wiec. sklep@jednoslad.pl Tutaj napisz maila, a w tym linku sprawdź jaką świece potrzebujesz. Jeśli wejdziesz w temat o świecach irydowych możesz przekonać się że warto w nie zainwestować, bynajmniej dlatego:
Pomogłem?“W standardowym skuterze przyczynił się dużo lepiej do poprawy osiągów niż np. filtr stożkowy, a cenowo stanowił podobny wydatek.”
No tyle to ja wiem, bo tu są świece do seryjnych cylindrów. A każdy cylinder pracuje optymalnie na innej świecy… Do tego polini potrzebna jest prawdp. jakaś z dłuższym wkrętem. Może wypowie się jakiś właściciell tego cylindra i napisze jaką świece używać
sklep@jednoslad.pl napisz tam, na pewno Ci powiedzą szczerą prawdą!