Problem jest taki mam w skuterze dwa swiatla z przódu. Jak jest jedna odpala to Normalnie świecie jak sa dwie odbalona bardzo slabo poczas jazdy nic nie widać od czego to może być
od spadku napięcia
Ale wydaje mi sie ze za dużo jest spadek napiecia bo Nic na drodze nie widać jak sie jedzie
słusznie ci się wydaje. Dlatego to się nazywa SPADKIEM NAPIĘCIA i jest zjawiskiem niekorzystnym sugerującym usterkę albo grzebanie w instalacji.
I strasznie mnie wnerwia że zakładasz CZWARTY temat o swoich światłach i znowu jedziemy od początku.
Oczywiście nie byłeś łaskaw bąknąć ani słowem że już w tym grzebałeś, że jest po wymianach że była usterka.. itd. a nawet że już o tym dyskutowaliśmy. Zobaczyłem jak sprawdziłem twoje poprzednie posty. Zasadniczo - marnujesz ludziom czas.
Zamykam to. Dyskutuj na ten temat dalej w którymkolwiek z poprzednich wątków - najlepiej w takim w którym podajesz jakiekolwiek informacje. A najlepiej zbierz to tam do kupy i daj komuś szanse sobie pomóc zamiast zaczynać kolejny wątek od początku.