Witam was drodzy użytkownicy , podczas odpalenia światła normalnie świecą ale gdy nacisnę mu manetkę to zaczynają mrugać i słabnąć niby świeci ale tak marnie i wieczorkiem jeździć się nie da . Wszystkie kable są podpięte i dodam tyle , że skuter mam na częściach została rama z silnikiem i elektryka . Więc proszę o pomoc :))
YYyyy… Ja odpalisz i chodzi na wolnych to świecą normalnie a jak przygazujesz to gasną ?
to chyba będzie bezpiecznik , ja też tak miałem tylko ze jescze w chinolu w nich to wszystko jest możliwe
RudY, tak , mógłbym wiedzieć co muszę konkretnie wymienić i jaki koszt tego jest i gdzie to mam założyć ??
to nie jest na pewno bezpiecznik :!: ludzie jeżeli się nie znacie to się nie wypowiadajcie bo mi się życ odechciewa jak patrze na takie wypowiedzi
jak poszedl by ci bezpiecznik to na wolnych obrotach nie mial bys w ogóle swiatel bo prad na swiatla podaje pradnica ale od wyzszych obrotów wiec jak mowisz ze jak przygazujesz to przygasają to ja mowie ze iskrownik pada tylko nie padl calkiem tylko jeden, dwa zwoje i jest mala przerwa w podawaniu pradu na swiatla i dlatego mrugają
ten iskrownik dorgi jest ? bo do mojego itasia jest mało części ?
iskrownik jest uniwersalny tylko nie można przesadzic z moca.
A może jakiś konkret ?
janica94 napisał:
jak poszedl by ci bezpiecznik to na wolnych obrotach nie mial bys w ogóle swiatel bo prad na swiatla podaje pradnica
nie wiem może mój chinol był inny ale po padnięciu bezpiecznika , światła ŚWIECIŁY tylko słabo nawet na wolnych ;/