Czesc, Przerabial juz ktos temat dorobienia swiatel awaryjnych do chińczyka? Jest sens się za to w ogole zabierac?
Mi by się nie przydało, a tylko grzebać musisz.
pogrzeb trochę i to zrobisz, ale moim zdaniem jest to kompletnie bez sensu. Napewno musisz dorobić jakis inny włącznik (dodatkowy) nie jest to takie trudne, ale według mnie bezsensu. podłącz się pod kable od migaczy, najlepiej przy przełączniku, podłącz się pod aku i zrób gdzieś przełącznik i gotowe :), ale to jest totalnie bez sensu w sqcie.
koleś kiedys miał w jakims tam hińczyku seryjnie awaryjne ale nie wiem po co to , a jezeli chcesz komus podziekowac to kliknij wyłączenie alarmu ,tylko nie bw się tym za czesto bo cos ci tam siadzie
Wywalasz syrenę z alarmu i masz awaryjne. Awaryjne światła posiada seryjnie Zipp Quantum.
Tyle że nie mam alarmu Ale spoko, bardziej pytałem o możliwość - czy np. nie spalę przerywacza obciążając go czterema lampami jednocześnie zamiast dwiema.
wydaje mi się że nie
I jeszcze bodajrze Maximus Posiada… Moim zdaniem to bez sensowna strata czasu… Lepiej w cos innego się pobawic…
Pozdro Kondzio94