Suzuki rg 125

witam.
miałem kupować gilere runner 180 ale jest elektryka do roboty więc zrezygnowałem,a więc ostatnio zaciekawiło mnie suzuki rg 125 dokładnie takie SUZUKI-LINK i jak jest z awaryjnością moto?czy warto kupować?czy może dołożyć troszkę kasy i kupić jakąś nsr125 czy Aprilie rs 125gs ? chodzi mi o tanie moto a suzuki spełnia te wymaganie?słyszałem że to jest jeden z mocniejszych 125?czy to prawda?

Wydaje mi się że najmocniejsze to ono nie jest w tej klasie(tzr i mito najmocniejsze)jeśli chodzi o awaryjnośc trudno powiedzieć mało tego jest, ale sam fakt iż mało jest tych wersji części drogie.
Ja bym jednak kupił nsr albo rs

Interesuje się tez nimi wiec ci trochę o nim powiem. V-max kolo 160km/h przyspiecha kolo 7sek do setki spalanie wedlug uzytkownikow waha się między 5-6l/100km awaryjnosc jak to suzuki znikoma części sa dostepne… Pomysl nad tzr belgarda ciekawsza propozycja a nie drozsza ;=)

nad tzr tez myślałem znajomy ma i zachwala sobie :wink: biorę pod uwagę te 3 moto rg125.nsr125,tzr125 i może aprilia rs 125 w wersji gs co jest najgodniejsze uwagiżno i oczywiscie bezawaryjność i dostępność częśći ;p

ja bym bral pod uwage suzi i yamahe :wink: nsr slabsze rs awaryjne dosc… Na 1 miejscu yamaha lecz suzi można dostac tanie w bdb stanie

ale coś słyszałem że później z rg będzie trudno sprzedać ;/ to rs odpada

Ja na twoim miejscu brałbym TZR-ke bo to i wygląd ma i kopa
rg wyglądu nie ma a z kopem nie wiem bo nie jezdzilem
nsr-ka ma wygląd ale zamulająca trochę
a rs-ka tak jak wyżej często się psuje
Tyle w temacie :wink:

rg trudno sprzedac ?? raczej nie cenę ostro trzyma… osiagi prawie te same wiec ja na twoim miejscu zdecydowal się na te 2 i wzial tego który będzie w lepszym stanie po obejrzeniu :wink:

ok dzieki :wink: tzr albo rg :slight_smile: jeszcze dokładniej to przemyślę obejrzę w realu i ocenię która będzie mia bardziej pasować ;p a jak będzie troszkę więcej kaski to może nsr ale zobaczymy ;p takie rg mało spotykane to dobrze :slight_smile: a z wyglądu właśnie mi się podoba

według mnie i z tego co słyszałem, wiem jeżdziłem to RS jak się nie głupieje nie pali się laka tylko lekki stunt to jest bezawaryjne, chyba ze kupisz zajechane to tak, nawet nsr zajeżdzisz jak będziesz szalał, a nsr jest naprawde baaardzo wytrzymałe, a właśnie słyszałem ze rg125 się sypie, wiem bo 2 moich kumpli miało i mają i się sypie, ale jest jednym z najmocniejszych doruwnuje mito evo i rsgs

mało spotykane… zaleta i wada :-/ Jak już kupować to, to naprawdę sprawdźonego sprzęta, bo te części… :-?