Wczoraj tata stwierdził. A moze ci kupie jakis motor zwykły to i ja bym czasem się przejechal po piwo do sklepu. Mysle czemu nie. Wbijam na allegro i zobaczylem ja oczą nie wierze patrzac na cenę dzwonie do goscia mowi ze do negocjacji. Kolejny szok. Pojechalem patrze wszystko tak jak mowil i duzo więcej porobione. Przebieg panienka ma 33:850 (150 moje ;))
Zrobione jest:
-owiewka puig
-wydech wraz z kolektorami Laser (3 tygodnie temu zakupiona nowka dedykowana do gs 500) ladnie mruczy ^^
-nowe klocki przod/tyl
-nowe opony przod/tyl
-olej + filtry
-nowy naped
-lakier takze nowy
-olej w lagach i uszczelniacze takze nowe.
Przejechalem nim dzis 150km do domu i trzymajac predkosc 130-150 idzie calkiem znosnie jechac nie przeszkadza tu dynamika a wiatr który wieje nieziemsko bez owiewek (z reguly latam plastikami mało co nakedami) Jakby ktos pytal czy wydech poprawie mysle ze tak 190 się bujnal na a1 i nie byly to obr na czerwonym polu. Wiec mozliwe ze daje kompletny wydech lub po prostu licznik przeklamuje nie wiem. To teraz porcja fotek. (robione jeszcze u poprzedniego wlasciciela):
Jedno foto a nie porcja
Który rocznik no i ile dałeś jak się tak chwalisz ceną, że niska
89 w kwitach ale tylko kwity z tego roku reszta koncowka 90 lat zaraz wysle moment
[ Dodano: 09-05-2012, 21:03 ]
no ładna,ładna:D w końcu coś konkretnego, zdradź cenę
niecale 3 tys. a patrzalem na ceny samych tłumikow bez kolektorow to juz wychodzi więcej niz dalem a jeszcze kolektóry tez lasera
noo to gitara:) a co z wr?
Fajne to
wr w garazu stoi czekam na fundusze bo powaznie ucierpiala po majowce na broczynie. dlawik w tłumiku muli go? bo nie mam prawka nie chce zeby przypal robic ale tez szkoda zeby go mulil
Też chcę jakiś wydeszek
zrób panie prawko na moto chyba że nie masz kabony nie jest trudno. ja zdałem za drugim ale stresi moja głupota spowodowały ze oblałem
egzamin prościutki, na kole mu tą ósemkę przejedziesz
polecam lasera kozacki dzwiek. ale sama koncowka ponad 2 tys. mam a1 wiec tylko jazda do zaliczenia.? iem ze proste
tak, z A1 tylko praktyczny robisz
to nie bylo pytanie xD na tablecie pisalem i mi się znak zapytania zrobil. patrzylem ten wydech kompletny normalna wersja 600 euro a tu jest karbon wiec trochę wart ^^
No dławiki minimalnie dławią - jak sama nazwa wskazuje
RudY napisał:
No dławiki minimalnie dławią - jak sama nazwa wskazuje
Albo mówicie o innym dławiku ? albo RudY, palnąłeś głupotę, jeżeli chodzi wam o dławik / DB killer czyli jak nazwa wskazuje zabójca decybeli, jest po to żeby tłumik otrzymał homologacje , bo zapewne bez tego przekracza dozwolone 98 decybeli
Kurwa, fajnego masz ojca Mój jakby mi chociaż zaproponował że dorzuci mi ze stówke do motocykla to byłbym w siódmym niebie…
DB Killer też minimalnie muli …
Zresztą DB Killer też niekiedy jest nazywany dławikiem
f*ck. Jest piękna <3
5 tysiecy km pozniej i ponad miesiąc pozniej gs dalej sprawuje się swietnie. zadnych problemow no poza akumulatorem ktorego musialem wymieniłeś oczywiscie orginal kupiony. owiewka puiga tez juz sciagnieta