noooo a co do tego pierścionka to nie powiedzieli ci że ty go złamałeś?
Jeśli zamawiał Siwy z Mielocha to teraz jakoś nie patrzą czy jest wszystko OK :/ Nie dawno zamawiałem przeciwtalerz to dostałem bez tej gwiazdki :/ i też za free wysłali pocztą .
Zamawiałem u smugglera, piersniecie byly wsadzone na dnie pudelka a na nich tlok i nie byly niczym zabezpieczone, po za tym nie pierwszy raz takie cos w rece mialem zeby złamac no i na tłoku jest ślad jakby pierscien się o niego zaparł i wiadomo w pudełku wszystko latalo no i się ujebało :-/
Smuggler jest w chuj szanowany w naszym Śląskim środowisku skuterówym. Zawsze można się z nim dogadać itp. Wilus fajnie się gada jak siędzisz przed kompem, ale jak bys musial robic tyle co on to tez bys kazdej pierdoly nie sprawdzal :573:
Mój kolega natomiast ma ambicje i stara się sprzedawać taniej niż smuggler, ale tylko takie cześć jak na mielochu są xD Tylko, że na razie opłaca się przy dużym zamówieniu i przy okazji bo, żeby kupować i magazynować to startuje dopiero gdzieś na wiosnę/lato. Potwierdzam, że Smuggler to spoko ziom, sam nie raz u niego zamawiałem. Mieszka w Tychach, moi kumple już nawet u niego kilka razy byli Mi się jakoś osobiście jeszcze nie udało, a poza częściami sam też naprawia/tuninguje skuter i działa na forum http://www.skutery.slask.pl/forumsks/
A ceny ma niższe niz w sklepach czy porównywalne. Jeśli niższe to o ile ok. % lub jeśli macie jakieś porównanie to jaka jest cena za dana cześć u smugglera a jaka w sklepie internetowym typu miećlloch