SiWy napisał:
Spreyem go małowałem ;-)
to tera powiedz czy ten lakier jest twardy czy jak pazurem mocno przelecisz to się jakoś wgłębia i krechy robią?
SiWy napisał:
Spreyem go małowałem ;-)
SiWy napisał:
Spreyem go małowałem
Mafioz napisał:
SiWy napisał:
Spreyem go małowałem ;-)
to tera powiedz czy ten lakier jest twardy czy jak pazurem mocno przelecisz to się jakoś wgłębia i krechy robią?
no bo właśnie mój lakier ze szpreja też taki delikatny trochę xD
JA jak miałem w macie nadkole to piasek wybiał mi pasek na srodku tak jak koło i podklad bylo widać
To co wy za lakiery kładziecie
Ja małowałem Motipem ale to tylko sprey…
SiWy napisał:
Motipem ale to tylko sprey...
Ja tak samo bw’s małowałem sprayem i też się nie robią rysy i jeszcze mocowanie wydechu i tą wygiętą częśc końcówki wydechu małowałem motipem w macie i też się nie robią rysy…
U mnie tez o zadnych ryskach nie ma mowy :lol:
no to dziwne xd ja jak mocniej paznokciem przejade to się robią takie delikatne ryski na lakierze ;/
może dlatego że bez podkładu xD
Mafioz napisał:
na 100% mi czacha na glebe spadla to tylko mala ryska się zrobila xD :DMafioz napisał:
hmmm, nie wiem czy mi to coś dało że się ryski nie robią, ale ja nie dałem zwykłego podkładu, tylko pierwszy lepszy w sprayu, specjalnie do plastiku za 19zł i dodam jeszcze że jest on bezbarwny :shock:
ja dawalem taki brazowy matowy do blach ale on jest dobry do plastiku bo się zacieki nie robia xD mozesz lac i lac i się nie zrobi zaden zaciek
Ale z tego co ja wiem to i tak narobiłeś zacieków tą czerwienią… :lol:
no siwy, dzieje się coś z basterem?
Po za tym ze cylinder leży u szlifierza to nic się nie dzieje, nie mam ani pieniedzy ani ochoty zeby cos zrobić xD Myślę ze coś się po świetach ruszy
Edit:
Więć zamówiłem pare części:
-tłok Vertex 48mm
-lozysko korbowodu Stage6 Wide takie szerokie
-uszczelki do cyla
-uszczelniacze corteco
Edit II
W ostatniej chwili zmieńiłem zdanie i jest wszystko Malossi
Ale niestety dostałem tlok ze złamanym pierścieniem :573: Ale mam dostac nowy za free.
W najbliższym czasie kupuje łozyska skf 15zł sztuka i składam silnik xD
no wreszcie cos robisz z tym padłem
noooo a co do tego pierścionka to nie powiedzieli ci że ty go złamałeś?