hrr był lepszy ! :<
mogłeś do hrr założyć koła spowrotem 10’ i byłoby git i do stunu by się nadawał bo na kołach 10’ byłby mały i lekiki
Mafioz, skrec w prawo i wyjdz !!
BWS PRO !!
Ale wy śmiećszni jesteście. BWS jest fee.
No może i jest fee ale do stuntu jest kozak Pomaluje go i będzie lepiej wyglądał, oczywiście spreyem xD ten pomarańcz juz jest porysowany i w ogóle tylko jeszcze nie mam pomysłu jaki kolor wybrać. Myślałem o białym ale nie wiem.
po co małować skoro i tak na stunt idzie? poucz się bo pewnie się wywalisz nie raz (odpukać) i nie opłaca się małować według mnie Chyba że tak tanio Cie malowanie wychodzi …
Różowy i biały
Ale będą też crashe wiec nie porysuje się od gleb a po za tym spreyem bym małował
to ma tarczę z przodu?
tak ona chyba ma tarcze Ja mojego tez bd małowal ;d ale najpierw silnik i cala reszta malowanie na saaaaaaaaaaaamym koncu i to wtedy jak jak najwięcej ogarne
SiWy, dwaj go na czerń i róż taki cukierkowy
SiWy, skoro jest do stuntu to maluj go na biało albo na czarno i do tego różowe naklejki z kruliczkiem playboya
weź kup jakiś fajny materiał i obklej gościu u mnie ma tak a materiał jest taki w centki jak krowa ma
SiWy, TYLKO NIE MORO BO TO MOJ POMYSL I CH>UJ !!!
OSKARZE CIE O PLAGIAT !!! xD
Bedzie czarny mat i plastik przed kolanami w moro
Nie dyskutuj !!
Dzisiaj zrobiłem małe malowanie xDD
I wypolerowałem lakier xDD
Do tego pojechałem z pikusiem na miejscówke na pierwszy moj trening ale zaraz nas wywalili i w sumie dzisiaj może pojeździłem z 15 minut z nogami na ziemi xD Do tego co chwile z pod dupy mi wyjeżdżał bo hebla nie ma :lol:
SiWy, aż się spuścił na czachę z podniecenia że ma nowy skuterek
Aha no i zapomniałem dodać ze lagi już jako tako chodzą bo napsikałem do nich wd40 xD Jutro moze dam fotkę z moich wieś stuntów :lol: :lol:
Ja też bym postuncil, ale trzeba bw’sa wyregulować ale jutro może przyjdzie cylinder więc nie będę upował mniejszej dyszy bo na 70ccm ta 86 powinna byc dobra. Więc szybko dotrę bws’a i będziemy stuncic. :mrgreen:
tuning idzie full pi*** :!: