strzelanie z wydechu 4t

witam moze wiecie co jest przczyna strzelania z wydechu... jak jade to strasznie mi strzela i wiecej paliwa trace przez to co jakies 2sekundy strzela uzytkowalem go prze okres zimowy najpierw strzelalo jak woda sie dostawala pod siedzenie tam gdzie jest modul... jak bylo sucho nic nie strzelalo a teraz to caly czas kilka dni temu wymienilem cylinder i pierscienie myslac ze to cos pomoze ale nadal jest ten problem . jak poruszam wtykami co sa podlaczone do modulu to jakby gasl.. odpala na dotyk tylko mrtwi mnie te strzelanie z wydechu jak kompresja jest ze po wymianie cylindra i pierscieni to pytanie co jest nie tak ? modul byl wymieniony na nowy 3 msc temu za 35 zl w serwisie

cewka,świeca,gaźnik,filtr powietrza musisz szukać.

hmm.. a modul teez wymienic czy moze zostac

Jak jesteś pewien że jest dobry to po co na starym też tak strzela?

kingway80cc napisał:

hmm.. a modul teez wymienic czy moze zostac

A czemu zaczynasz od d... strony? Posprawdzaj najpierw to co podał Paci, a potem ładuj się w wydawanie kasy i podmiany modułu.
Jak nie masz co robić z pieniędzmi to wymień też... opony. Może to coś da.

a co maja opony do strzelania z wydechu bo nie rozumiem

tak jak mowilem strzela mi z wydechu i nie ma skuter takiej mocy jak mial jedzie moze z 50 km/h a moze mniej

rozrząd sprawdź a przede wszystkim to połączenie kostka-modul

to czyli jak strzela to ustawic zawory, tylko na ile bo roznie mowia ?

a ze jedzie powoli to moze sa rolki od wariatora wyjechane

Nie zawory tylko rozrząd o ząbek w jedną lub drugą luzy 0,4-0,5 ssący wydechowy 0,5-0-8 zależy od konkretnego pojazdu