Chciałbym stworzyć stronkę o tuningu skuterów. Dokładniej chodzi mi o to, żeby wszystkie porady itp z forum przerzucił na stronę. łatwiej byłoby znaleźć szukane rzeczy. Sam nie mam za dużo czasu więc potrzebuje 2 chętnych osób, które zajęły by się stronę po jej stworzeniu. Do adminów i moderatorów j.pl: Na stronie chciałbym dawać odnośniki do tego forum. Dałbym banner jednoślad.pl oraz jakieś info w stopce, że jest to jakaś cześć strony jednoślad.pl. Co wy na to? Piszcie opinie =)
Po co robić drugą stronę, żeby na niej było to samo, co na forum? Dla mnie bez sensu
tzn.ja mysle, ze tu chodzi o rozloczenie forum i zrobienie takiego poradnika czyli ze np byly tam podklejone tematy, atu by zostalo poprostu zwyczajnie forum, i jak by ktos cos robil(jakis projekt czy cos) to by szlo na stronke. chyba dobrze zrozumialem? jeśli tak ma byc to wdl. mnie to nie glupi pomysl
Mccrazy dobrze zrozumiałeś… Na stronce nie będzie wszystkich tematów z forum. Będą tam w skrócie opisane wątki w pełni rozwiązane, które mogę pomóc innym użytkownikom.
bardzo dobry pomysl… tylko ja nie pomogę bo nie umiem robic takich bajerkow ale pomysl ok/…
mi się to bardzo podoba … ktos by chcial cos zobaczyc nie musi szukac, wchodzic itp tylko odpala sobie stronę i juz ma …
Pomysł byl już ponadz 10dni temu no i raczej nie wypali bo nikt takiej strony nie tworzy. A co do pomysłu to jak dlamnie dobry tylko lepiej gdyby strona nie zawierała tych samych rzeczy oczywiście nie które muszę się powtarzać. Np. strona jako przewodnik do tuningu wizualnego jak i mechanicznego
Xakass, a potrafisz robić strony internetowe? Jeżeli tak to spoko, pomogę Ci szukać artykułów i pomocnych rzeczy na stronke.
żeby stworzyć taką stronkę, trzeba znać jezyk PHP, a w wieku 15 lat mało osób go zna :P. Stronki, takiej jak napisliście nie da się zrobić w HTML no chyba, że co chwilę edytowałbyś kod ![]()
Ja się nie zgadzam, aby ktokolwiek tworzyl stronę na podstawie materialow zebranych na tym forum. Koniec kropka.
Ja proponuje zrobić kompromis i zrobić szereg artykułow o tuningu ;). Głównie mechaniczny mam na myśli bo z optyki to kto jakie ma pomysly to robi :P. A z mechaniki można naprawde wiele zrobić o czym w Polsce jest cicho i mało wiadomo (np. port tuning). Dobrym przykładem są niemcy którzy z cylindrów Stage6 Racing wycięgają 19-22KM, a niby ma tylko 15KM :).
Wam chodzi zeby napisał co robione w tym tuningu czy tylko zdjęcia? Jak foto to przecież do galeri jednoslad.pl można wstawiac a jak z opisem to Regis moze zrobić dział na stronie o tym
Ja bym proponował zrobić opisy tuningu, co i jak było robione w danym skuterze, oraz zdjecia do poszczególnie opisywanych detali :). Co wy na to ;>?
Przecież jest dzial maszyny uzytkownikow.
Ale nam chodzi o to zeby to byla tak jak by galeria. Wlaczasz stronę tam jest po jednym zdjeciu sqtera po tunie i jak klikniesz np zdjecie to wyskakuje więcej zdjeci i opis
nie widzę przeszkod do stworzenia takiego dzialu na stronie jednoslad.pl. Warunki sa, miejsce jest…
No to kto chetny na pierwszą galerie z opisem??
Moge zainstalować jakby co Coopermine Gallery
a może pokazywać tam równierz skutery w fazie projektów i z biegiem czasu aktualizował:D