Witam niedługo będę mieć 300 km/h przejechane i trzeba jechac na przegląd gwarancyjny i tu moje pytanie czy stanie się coś jak pojade na niego po np. 350km/h ? i jeszcze jedno czy trzeba być pełnoletnim żeby tam pojechac i zeby mi zrobili ten przegląd i ile to kosztuje ?
PS. Proszę o nie pisanie ze nie oplaca sie jechac na ten przegląd bo zdaje sobie z tego sprawe ale jade tylko na ten jeden później sam juz ogarne ; )
Panowie... swieta niedlugo a wy tu tak na ostro...
Kwiatek - Piszesz km/h a to jednostka predkosci. Natomiast wiadomo, ze chodzi Ci o 300 km czyli pulap przegladu. Jest jakas tolerancja ale w ksiazce gwarancyjnej nie jest podane ile wiec lepiej zadzwon do swojego serwisu i zapytaj. Nie musisz byc pelnoletni zeby zrobic przeglad.
Banda dzieci... ogarnijcie. Faktem jest że napisałeś źle zamiast 300km/h powinno być 300km. Co do tematu to różnie bywa ale z reguły jak jest 300 to jedzie się na 300 a nie na 350. Ja np. gdy jechałem na pierwszy przegląd ( i ostatni ) to gdy zajechałem pod serwis miałem 309km przebiegu a w książce napisał mi 309 ale nie robił z tego żadnego problemu. Wydaje mi się że jak pojedziesz na 350 to nie będzie problemu ale po co czekać ? Nie trzeba być pełnoletnim żeby tam jechać a koszt to różnie jeden skasuje 30 zł a inny 150zł dlatego najlepiej najpierw podjechać zapytać po ile jest lub zadzwonić.
Panowie... brak kultury z waszej strony, jeżeli macie jakieś problemy proszę wyzywać się prywatnie... forum jest publiczne i nie ma tu miejsca na takie głupoty.
Siemanko ja swoj przeglad pierwszy robilem na 556km i wcale nie robili problemu poprostu zrobili przeglad i naposali mi w ksiazce 350km i zapłaciłem 100 za przeglad
Zrobiłem pierwszy przegląd ale w sumie teraz nie robiłbym żadnego. Mój serwis brał tylko pieniądze, a nic nie umiał zrobić. Najlepiej jest mieć zaprzyjaźnioną osobę, która Się Zna!
Czy moglibyście mi powiedzieć co się dziąło, z tymi wyzwiskami? :D. Ale fakt faktem kwiatku wkładaj troche więcej uwagi w pisanie postów, no 350 km/h wygląda źle.
jak zrobisz wiecej niz 300km to sie nic nie stanie dla cb,gorzej bedzie dla bzyka bo nie bedziesz mial juz oleju i prawdopodobnie nie bedziesz mial hamulcow, lepiej dla siebie i bzyka wykonaj ten przeglad w granicach 270km-310km to max opcja dla cb..