Więc tak , byłem na 100% przekonany iż kupie stage6 replica gdyż “urzekł” mnie jego wygląd i dźwięk bo nie szukam wydechu który ma dawać x km/h więcej a skuter będzie chodzić jak kombajn czy kosiara, ale zastanawiam się czy aż taka duża różnica jest między stage6 pro a replica pro ? Dodam że będą go zakładasz razem z cylindrem stage6 pro tylko muszę tylko dokupić ten wydech, łożyska i simmeringi Skuter to Gilera Runner Z tych “ważniejszych” części na razie wstawiłem Wario Hebo NG Sprzęgło RMS ( z myślę o wymianie na lepsze ) Gaz Box Malossi Stage6 Replica PRO Stage6 PRO Tytu?! - Marchles
na pro będziesz mieć większe obroty a co za tym idzie większe przyśpieszenie i vmax
Ale tyle to tez potrafie wyczytać
Pytanie brzmiało czy naprawde jest taka duza róznica między tymi wydechami ![]()
Tak roznica jest znaczna!Wiadomo pro drozszy=lepszy!
To, że droższy nie oznacza lepszy... Załóż sobie najdroższy wydech evo do seryjnego skutera to ci z miejsca prawie nie ruszy...marcin17 napisał:
drozszy=lepszy!
Ale my jestesmy w obrebie wydechu s6pro replica i pro a nie evo i na ten temat się wypowiadalem.
S6 Pro jest zupełnie innym wydechem niż S6 Pro Replica. Nie ma co porównywać, wydech o klasę wyższy od repliki.
To był przykład. Tak jak wspomniano wcześniej, na PRO będą wyższe obroty co przekłada się między innymi na prędkość i ew. przyspieszenie (ale także na spalanie).marcin17 napisał:
Ale my jestesmy w obrebie wydechu s6pro replica i pro a nie evo i na ten temat się wypowiadalem.