Stage 6 PRo Repilica jak wyregulowac i co??

Mam zamiar kupić ten tlumiczek http://sklep.mieloch.pl/product_info.php?products_id=2439&osCsid=2259379867004a88fe9497a82fb8c7d6 do swojej Apki SR LC mam pytanie jak go założę to co bede musial wyregulować??Dodam ze mam cylinder Metrakit MK Series 50cc teraz leci mi jakieś 95km po zalozyeniu tego tlumiczka zyskam cos na przyspieszeniu lub na vmax?? :mrgreen: :mrgreen:

na obu zyska no iregulacja raczej będzie potrzebna

Ale co bede musial wyregulować?? :oops:

przekładnie

Bedziesz musial założyć rolki (jakieś 1 gr lżejsze od tych co teraz masz), dokupić twardsza sprężynę dociskowa( najlepiej +22% lub hebo +60%) i na start twardsze sprezynki sprzegla(najlepiej niebieskie)

A jak na razie bym tylko samymi rolkami wyregulowal to coś?

nie uda ci się samymi rolkami choć możesz mieć szczęście

Ja pierdole czy wy w ogóle wiecie co piszecie?!
Wydech sportowy to podstawa w silniku 2t!! Wiec bardzo duzo Ci da.
Po zażozeniu go beedziesz musiał przede wsystkim wyregowałgaźnik.
Przekładnie…? to będziesz widział podczas jazdy jak się zachowyuje skuter, czy ma do?y mu?y itp. to potem regulujesz sprezynami rolkami sprpezynkami.

A jak wyregulować gaźnik, jeżeli mam serie, to też się daćPrzepraszam za dziwne pytania, ale ten temat mnie zainteresowałi chcą sobie poczytać coś o tym.

Oddaj komus kto się na tym zna

kup jeszcze ganzik bo przy takim cylku ju 17,5 jest zalecane. standardowy tez się da wyregulować (wieksza dysze glowna wsadz)

A z regulacja przekładni to tak jak kolega powiedzia zobaczysz jak zalozysz. Ja reguluje tylko rolkami nigdy nie dotykalem sprzegla mam biala sprężynę i zolte sprezynki od poczatku ( od seri ) i w tunninug na stage6 sport pro nic nie zmienialem i lata ostro.pozdro

Witam , czy to normalne jest że tłumik bez rolek zamulaż Jak jadł do 55km/h to strasznie muli , potem dostaje kopa i koniec przy 77km/h , tłumik jest do dupy? Mam seryjne rolki…
Proszę o pomoc.

A masz 2 suwałKwestia regulacji wydechu w 90% przypadków po założeniu sportowego wydechu jest gorzej niż na seryjnym;P trzeba wyregulować

Mam 2 suwa